Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Arrenca el 2n Cicle d’Alimentació Sostenible de la mà de la XEAB

15 de setembre de 2021

La Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) organitza de setembre a novembre el 2n Cicle d’Alimentació Sostenible, amb motiu de la celebració a Barcelona del Fòrum del Pacte de Milà, de 19 al 21 d’octubre, en què més de 200 ciutats ratifiquen el seu compromís per una Alimentació Sostenible, Saludable i Assequible per a tots i totes.

Nou equipaments de la XEAB han programat més de vint activitats gratuïtes, com xerrades, debats, tallers, rutes o visites, centrades a divulgar una altra forma de produir i consumir aliments per aconseguir una transformació del sistema alimentari.

Entre totes les activitats, hi podeu trobar una ruta d’alimentació sostenible a Nou Barris, una ruta històrica pel Rec Comtal, un tast de receptes amb plantes silvestres, una visita al Biomarket, una xerrada sobre alimentació saludable en infants i una obra de teatre sobre la importància de protegir el petit comerç, entre moltes d’altres.

Podeu consultar totes les activitats i els seus horaris aquí. La majoria de les activitats requereixen inscripció prèvia (fent clic sobre cada acte podreu veure com us hi podeu apuntar).

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X