Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Totes les activitats de Nou Barris per al març i l’abril

· Quan? Del 2 al 16 de març de 2020

La setmana del consum responsable, el festival Barcelona Obertura Spring Festival o l’Amafest, conviuen amb celebracions clàssiques com el Festival de Sopes del Món o el Dia de la República.

A les portes de la primavera, tot sembla que es reactiva. Malgrat que, almenys de moment, no hem tingut un hivern gens rigorós, el cert és que ara que els dies ja comencen a allargar-se sembla que tenim més ganes de trepitjar el carrer i gaudir del que el districte ens ofereix.

Els equipaments, com sempre, i prou que els ho agraïm, programen un munt d’activitats i propostes diverses perquè tothom se senti a gust i pugui passar una bona estona, millor encara si és en bona companyia. El Festival de Sopes del Món, el Cítric o el Barcelona Districte Cultural, per posar alguns exemples, són ja clàssics d’aquestes dates, i poc us n’hem d’explicar que no sapigueu.

Al seu costat, any rere any anem trobant petites esquitxades en forma de propostes puntuals que, qui sap, poden acabar esdevenint també clàssics en la mesura que es perpetuïn. És el cas del Barcelona Spring Festival, una oportunitat perfecta per gaudir de la música clàssica sense haver de passar per caixa.

En paral·lel, l’Ateneu Popular Nou Barris ens aproparà una mostra de la cultura africana a través de l’Amafest, i un altre ateneu, el de la Bòbila, s’alinearà amb l’emergència climàtica per proposar-nos una setmana de consum responsable.

Per cert, ja que parlem d’emergència climàtica no oblidem els actes del Dia de la Dona, que repartits al llarg del mes de març en temàtiques diverses posen l’ull, enguany, en els ecofeminismes i a homenatjar aquelles dones lluitadores que ja fa temps que estan mobilitzades a assegurar un futur sostenible.

Tot això i molt més ens ocuparà al llarg dels propers mesos. Així que, ja ho sabeu, repasseu bé totes i cadascuna de les propostes que aquí hi trobareu, i sortiu al carrer, que la primavera és com el renéixer de la vida i no podem quedar-nos a casa!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X