Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Torna la il·lusió a les places de les Roquetes amb una nova edició de La Titellada

· Quan? Del 26 al 30 de setembre de 2023

La mostra organitzada per l'Associació Titellaire de Roquetes i el Centre Ton i Guida tindrà lloc del dimarts 26 al dissabte 30 de setembre.

L’Associació Titellaire de Roquetes s’encarrega de que els titelles sempre siguin protagonistes en aquest barri, i a banda de diverses representacions al llarg de l’any, és responsable de dues cites imprescindibles: La Titellada, organitzada junt amb el Centre Ton i Guida i destinada a un públic de caire familiar, i el Ròmbic, coorganitzat amb l’Ateneu Popular 9 Barris i de format molt més trencador, ja que es caracteritza precisament perquè els seus espectacles estan destinats al públic adult. Ara La Titellada arriba a la majoria d’edat amb la seva 18a edició… així que l’any que ve ja podrà anar a veure el Ròmbic!

Bromes a part, La Titellada 2023 ja fa dies que escalfa motors, amb activitats prèvies com una presentació o un taller de titelles, a més de diverses exposicions temàtiques repartides per equipaments i comerços del barri. Però el plat fort arriba a partir del dimarts 26, amb cinc jornades d’espectacles a càrrec d’algunes de les millors companyies de titelles a nivell estatal, que faran que els nens i nenes s’ho passin d’allò més bé. I a més, tots els actes són gratuïts. Aquest és el programa complet d’aquesta 18a Titellada, esperem que el gaudiu al màxim!

Dimarts 26 de setembre

  • 17 h Cercavila inaugural, a càrrec de la cia. Més Tumàcat. Sortida de la plaça Titellaires
  • 17.30 h Espectacle “Jardí de música i cristall”, a càrrec de la cia. Marduix, a la plaça Trobada

Dimecres 27 de setembre

  • 17.30 h Espectacle “Contes de gel”, a càrrec de la cia. Teia Moner, a la plaça Trobada

Dijous 28 de setembre

  • 17.30 h Espectacle “Marieta y el buey Bumbá”, a càrrec de la cia. Trapusteros Teatro, a la plaça Titellaires

Divendres 29 de setembre

  • 17.30 h Espectacle “El guinyol Artur i Blancaflor”, a càrrec de la cia. Pengim Penjam, i homenatge a la companyia a la plaça Titellaires

Dissabte 30 de setembre

  • 12 h Espectacle “Les sirenes són calbes”, a càrrec de la cia. DeLiri, a l’Ateneu Popular 9 Barris

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X