Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Sons de Nadal a Nou Barris

· Quan? Del 17 al 23 de desembre de 2021

Jazz, indie, pop, flamenc, ambient i clàssica: la música dels estils més diversos i les formacions més selectes arriba als carrers, les places i els mercats de Barcelona. Tot un regal per als vianants: una programació gratuïta de 100 concerts per tota la ciutat, organitzada des de Mercats de Barcelona en carrers i places. No us els perdeu!

Aquests són els que us esperen a Nou Barris, molts d’ells amb dos passis durant la mateixa tarda:

Divendres 17 de desembre a les 18 h i a les 19.30 h, concert de Marc Suárez a la plaça Garrigó: cançó d’autor, flamenc, rumba i música llatina. Melodies sinceres, lletres directes, pura emoció.

Dissabte 18 de desembre a les 19 h, concert de MAIO a la plaça Major de Nou Barris: MAIO debuta en solitari amb ‘Des dels marges’, després d’una dècada caminant de la mà amb la seva germana bessona Júlia Serrasolsas a Akelarre. Ara, inicia una nova etapa amb aquest primer àlbum, íntim i personal, producte d’un gran treball de deconstrucció i reconstrucció personal.

Dilluns 20 de desembre a les 18 h i a les 19.30 h, concert de Dèlia Quartet als jardins de Can Xiringoi: jove quartet de saxofons que reivindica la música de cambra. Tot i la seva curta trajectòria ja ha estat reconegut i premiat en diversos certàmens.

Dimarts 21 de desembre a les 18 h i a les 19.30 h, concert de Marian Barahona Trio a la plaça Francesc Layret: la brillant i versàtil veu de Marian Barahona porta un repertori nadalenc en clau de jazz amb excel.lents companys de viatge: Kike Angulo a la guitarra i Oriol González al contrabaix.

Dimecres 22 de desembre a les 18 h i a les 19.30 h, concert de Glocke Brass a la plaça Sóller: trompetes i trombons s’uneixen en aquest quintet de vent i metall per portar el seu ritme a tot els escenaris.

Dijous 23 de desembre a les 12 h, concert de Lidia Mora & Ruselito a la plaça Roquetes: des de Sant Andreu arriba Lídia Mora, cantaora autodidacta de barri acompanyada d’una joveníssima promesa de la guitarra flamenca.

Podeu consultar la programació completa de Sons de Nadal a tota la ciutat en aquest enllaç.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X