Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Setmana del Medi Ambient a Can Verdaguer

· Quan? Del 31 de maig al 4 de juny de 2021

Can Verdaguer acull a partir del 31 de maig la Setmana del Medi Ambient, un recull d’activitats per conscienciar sobre la necessitat de protegir el nostre planeta. En alguns casos hi trobareu moment per a la reflexió, en d’altres per a l’artista que dueu dins.

Us les desglossem a continuació:

  • Conferència: com estalviar energia a casa teva?

Dilluns 31 de maig a les 18.30 h. A càrrec de Marta Gudiol, cap d’Unitat de l’Institut Català d’Energia.

Una bona part de l’energia que es consumeix als habitatges es perd a través de parets i finestres o es malbarata pel consum excessiu de la calefacció, els electrodomèstics o els sistemes d’enllumenat poc eficients. Aprèn a fer un millor ús de l’energia a casa teva. La sessió es dinamitzarà amb un divertit qüestionari participatiu.

Aforament molt limitat, pots reservar la teva entrada clicant aquíEmissió en directe per la pàgina web

  • Taller: el millor residu és el que no es produeix!

Dimarts 1 de juny a les 18.30 h. A càrrec de MEL Educació ambiental.

En aquest taller parlarem sobre quines pràctiques podem adoptar en el dia a dia per reduir i no generar residus a les nostres llars, i acabarem confeccionant un embolcall sostenible (boc’n’roll) per als entrepans.

Aforament molt limitat, pots reservar la teva plaça clicant aquíObservacions: en funció de les restriccions per la covid-19, el taller serà impartit en línia o presencialment; demaneu informació quan feu la inscripció.

  • Taller: dibuixem l’emergència climàtica

Dimecres 2 de juny a les 18.30 h. A càrrec de Jordi Barenys i Haya, il·lustrador.

Aprendre el procés de creació, metodologia i eines de feina d’un il·lustrador quan té l’encàrrec de crear un cartell sobre l’emergència climàtica.

Aforament molt limitat, pots reservar la teva entrada clicant aquíObservacions: en funció de les restriccions per la covid-19, el taller serà impartit en línia o presencialment; demaneu informació quan feu la inscripció.

  • Taller: estampació de lemes contra el canvi climàtic

Divendres 4 de juny a  les 18.30 h. A càrrec de Patri Gómez, artista visual.

En aquest taller aprendrem a fer i a estampar lemes contra el canvi climàtic!

Aforament molt limitat, pots reservar la teva plaça clicant aquíObservacions: en funció de les restriccions per la covid-19, el taller serà impartit en línia o presencialment; demaneu informació quan feu la inscripció.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X