Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Sant Jordi es viu a Nou Barris

· Quan? 23 d'abril de 2021

Activitats infantils, recitals poètics, lectures i espectacles conviuen la propera setmana per celebrar el dia del llibre i de la rosa.

L’any passat no va poder ser. Tancats a casa com estàvem per culpa de la covid-19, els nostres carrers van viure un escenari insòlit. Del bullir de gent amunt i avall tan propi del 23 d’abril, vam passar al silenci més absolut, només trencat per les llibreries que preparaven enviaments i alguna que altra floristeria que també feia arribar les roses als domicilis.

Enguany, Sant Jordi no tindrà tampoc el caràcter multitudinari habitual. Malauradament, la pandèmia és encara ben present i ens obliga a mantenir les mesures sanitàries de protecció per evitar els contagis. Però això no vol dir que no es pugui fer res per celebrar-lo.

Així, el Sant Jordi 2021 arriba al nostre districte amb propostes de tota mena, que tindran lloc al llarg de la propera setmana i que van des de les activitats infantils fins als espectacles, passant per lectures, exposicions i recitals poètics. Tot plegat organitzat pels diferents espais i equipaments, amb el suport del Districte. I és que entre tots plegats no deixem de sumar esforços per fer compatible la celebració de la cultura amb els temps que ens ha tocat viure.

Bon Sant Jordi a tothom!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X