Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 9 al 15 de juny?

· Quan? Del 9 al 15 de juny de 2023

Mentre fins a cinc barris celebren la seva festa major, Can Verdaguer entrega els premis del seu Concurs de Còmic i la gent gran acomiada el curs amb la seva Mostra d'entitats i serveis.

Si viviu als barris de la Trinitat Nova, Ciutat Meridiana, la Guineueta o el Turó de la Peira, enhorabona! Perquè aquest cap de setmana estareu de festa major, a punt de viure activitats com els concerts del Nova Fest i el Simbiruta, la bicicletada per la Zona Nord o la matinal familiar al parc del Turó de la Peira, per citar-ne només algunes. Si viviu a les Roquetes, enhorabona també! I és que dilluns es posarà en marxa també la seva festa major, la programació de la qual, com les anteriors, trobareu encapçalant l’agenda setmanal que us presentem.

I si no viviu en cap d’aquests barris, doncs us queda la possibilitat de desplaçar-vos-hi i apuntar-vos a la festa, o bé podeu gaudir de la resta d’activitats de l’agenda. Sense anar més lluny, dissabte Can Verdaguer viurà la seva gran festa anual del còmic, amb l’entrega de premis del Concurs de Còmic de Nou Barris i l’estrena de la seva exposició, en un acte que també comptarà amb l’humor d’Andrea Farina i del qual podreu sortir literalment retratats. La mateixa tarda, també us espera un concert de veus femenines al Centre Cívic Torre Llobeta (en el marc del festival Simfònic, que aquest cap de setmana també ha programat concerts a les festes majors del Turó de la Peira i de la Trinitat Nova), una nova jam de blues al Castell de Torre Baró, i la mostra amb què l’escola juvenil de circ de l’Ateneu Popular Nou Barris acomiadarà el curs, amb un segon passi diumenge.

En aquests propers set dies tindran molt de protagonisme els i les més veterans de la casa, ja que a més de moltes mostres i festes de final de curs als casals de gent gran del districte, també tindrà lloc, dissabte al matí, la 12a Mostra d’entitats i serveis de persones grans de Nou Barris, que desplegarà les seves paradetes a la plaça Virrei Amat. I també jugaran el seu paper celebracions d’abast mundial com el Dia dels Refugiats, amb una activitat immersiva per fomentar la tolerància divendres al Casal de Barri Verdun, i el Dia de l’Orgull LGTBI, amb propostes que van des d’un taller de maquillatge drag dimarts al Centre Cívic Zona Nord, a una biblioteca vivent formada pels testimonis de quatre persones, dimecres al Casal de Barri Trinitat Nova. Repasseu la resta d’activitats que trobareu al següent PDF, i acomiadeu el curs de la millor manera a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X