Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 9 al 15 de desembre?

· Quan? Del 9 al 15 de desembre de 2022

Primers concerts del mes del cicle "Sons de Ciutat", teatre i cinema infantil al Barcelona Districte Cultural, i estrena de la pista de patinatge a Can Xiringoi.

De mica en mica, l’esperit nadalenc va apoderant-se de la nostra agenda setmanal, i aquest cop ja hi trobem moltes activitats que hi tenen a veure, des de les més tradicionals a les que ens asseguren una bona estona de diversió en família. Una que encara no és massa tradicional, ja que tot just és el segon any que té lloc, però sí molt divertida és la pista de patinatge sobre gel sintètic dels jardins de Can Xiringoi, que s’estrena amb una festa d’inauguració dissabte a la tarda, i que podreu gaudir fins al 8 de gener. En trobareu tota la informació al final de l’agenda, a l’apartat d’activitats periòdiques. Dissabte també esteu citats al primer dels 10 concerts que el cicle Sons de Ciutat repartirà per diferents racons de Nou Barris durant aquesta temporada nadalenca: al migdia, la formació de carrer Boozan Dukes alegrarà amb les seves melodies els voltants del Mercat de Ciutat Meridiana, mentre que diumenge a la mateixa hora podreu escoltar l’actuació de Valentín Moya Trio per la zona de Can Basté, i el grup Agatha Krispies a la plaça Garrigó.

En l’apartat de clàssics de la nostra agenda, no faltaran a la cita amb el cap de setmana les activitats mediambientals de dissabte al matí al Castell de Torre Baró i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, les sardanes de diumenge al migdia al parc de la Guineueta, i l’espectacle gratuït per gentilesa del cicle Barcelona Districte Cultural, que aquest cop portarà l’obra de teatre visual per al públic familiar “Klé” al Centre Cívic Zona Nord, dissabte a la tarda. Al mateix lloc, però quatre dies més tard, serà el torn dels curts d’animació de Petit CineClub, una magnífica forma de passar la tarda del dimecres en família.

En una setmana plena d’activitats per a grans i petits a les nostres biblioteques, destaquem també el viatge fins a la Guerra Civil en clau femenina que us proposa per dijous el Centre Cívic Torre Llobeta, amb l’obra “Contado por ellas”. Aquell mateix dia, i de nou en clau de Nadal, hi haurà espectacles musicals als entorns comercials de la plaça del Cendrer de Roquetes i la rambleta de Pablo Iglesias, i per acabar, no ens oblidem d’un altre clàssic d’aquestes dates, l’acte de guarniment de l’arbre de Nadal al pati de la Seu del Districte, que aquest any culminarà amb un concert del grup Clams, format per persones amb diversitat funcional. Tot plegat ho trobareu al PDF d’aquí sota, esperem que amb ell passeu una gran setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X