Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 8 al 14 de novembre?

· Quan? Del 8 al 14 de novembre de 2019

Potser ja l’estàveu esperant o potser no volíeu que vingués, però tard o d’hora havia d’arribar: el fred ja és aquí per recordar-nos que ja som al novembre, però Nou Barris accepta el repte i presenta set dies plens d’activitats, perquè quedar-se a casa amb l’estufa i/o la manta se us faci ben complicat. Avui divendres ja és un dia a destacar, amb esdeveniments tan interessants com un nou Assaig de Circ del CAC Rogelio Rivel, l’entrega del II Premi Rafael Juncadella a l’IE Antaviana o el concert d’havaneres al Centre Ton i Guida, rematats per una nit amb fins a quatre concerts per escollir, amb el rock i el heavy metal com a estils predominants. A més, comencen dues propostes amb continuïtat el dissabte: una de veterana, com són les Jornades de Salut Mental a Nou Barris, que reflexionaran a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta posant el focus en les dones i els infants; i una altra rabiosament nova, el Healthy Food Market a Virrei Amat, un mercat pensat per a les persones diabètiques, amb food trucks, tallers, i la presència del xef Alberto Chicote, un dels organitzadors de l’acte, com a gran reclam.

Per dissabte una mica de tot: al matí, xerrades a les biblioteques per presentar una exposició amb fotografies del barri de Verdun i un projecte de visibilització i activisme trans; al migdia, el clàssic Vermutsical al Casal de Barri Prosperitat; i a la tarda, una oferta que va des de l’estrena de la Setmana de l’Humor al Centre Cívic Torre Llobeta, amb un cabaret que honrarà la figura del mític Gila, a una obra teatral amb vistes al passat i al futur al Centre Cívic Zona Nord, passant per una doble proposta circense a l’Ateneu Popular Nou Barris o una tarda per als apassionats dels jocs de taula a Can Verdaguer. I diumenge seran els i les fans de les danses urbanes els qui viuran el seu gran moment, amb una nova festa I Love Cyphers a l’Ateneu Popular Nou Barris.

I si esteu pensant en ampliar els vostres coneixements culinaris, esteu d’enhorabona: la setmana vinent en tindreu moltes i bones oportunitats, amb xerrades sobre les espècies i els berenars saludables, o tallers on aprendre els secrets de la cuina brasilera o com preparar receptes senzilles i sanes. Arribaran també activitats singulars, com un ball per a solters i solteres al Casal de Gent Gran Casa Nostra (dilluns) o les actuacions d’Òpera al Comerç al carrer Doctor Pi i Molist (dijous). Dimecres viurem les primeres activitats de la Smart City Week al districte, amb tallers on podreu dissenyar i crear els vostres propis mobles de fusta o bosses de mà amb l’ajuda de les noves tecnologies (apunteu-vos-hi abans que s’esgotin les places!), i dijous el cicle de cinema mediambiental Claqueta i Acció oferirà una interessant projecció a Can Verdaguer. Ah, i si el fred ha arribat abans que el vostre canvi d’armari, us interessarà saber també que al final de l’agenda hi trobareu la informació dels primers equipaments participants a la campanya “Renova la teva roba”, que a la propera agenda setmanal seran encara més. Volíeu activitats? Doncs aquí en teniu dotze pàgines!

Activitats del 8 al 14 de novembre

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X