Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 8 al 14 de febrer?

· Quan? Del 8 al 14 de febrer de 2019

En un món dominat pel reggaeton i la música comercial, un petit gran districte es resisteix a conformar-se amb els gustos convencionals. Parlem de Nou Barris, que durant els propers set dies viurà una sèrie de concerts tan atractius com alternatius. Concerts que arrenquen ja aquest vespre, amb guitarres que trauran fum a ritme de doom metal a Can Basté, amb una nova vetllada d’El Generador organitzada pel blog Doom In Aeternum, i a ritme de punk al Casal de Joves de Prosperitat. Punk sonarà també a l’inusual karaoke del Casal de Joves de Guineueta, mentre al de Roquetes hi haurà jam session.

Demà dissabte arribarà un dels plats forts de la setmana, el Minifestival de Música Independent, que un any més portarà a l’Espai Jove Les Basses artistes internacionals tan potents com Kristin Hersh o la banda Free Cake For Every Creature, en un cartell de clar protagonisme femení. Abans podreu anar a fer la prèvia a algun dels vermuts musicals que us ofereixen els casals de barri de Trinitat Nova o la Prosperitat, i en aquest darrer hi haurà també concert nocturn de rock. Per dimarts, el col·lectiu Ojalà Estë Mi Bici prepara una de les seves vetllades amb artistes cars de veure a l’Ateneu Popular de Nou Barris, capitanejada per l’home orquestra francès L’Ocelle Mare. I si totes aquestes propostes us semblen massa modernes i sorolloses, potser preferireu la ballada de sardanes de diumenge al Parc de la Guineueta o el concert de Seniors en Allegro de dijous a Can Verdaguer.

Però la música no ho és tot, i a l’agenda hi trobareu raons de tota mena per sortir de casa. No podem deixar de referir-nos a una proposta tan original com la batalla zombi d’aquesta tarda al Casal de Barri La Cosa Nostra, que celebrarà amb sang, vísceres i una ferotge lluita per la supervivència el recent Dia de l’Orgull Zombi. Per demà dissabte l’Ateneu Popular de Nou Barris us proposa, com quasi sempre, circ del bo, aquest cop de la mà de la companyia El Lado Oscuro de Las Flores. Dilluns podreu gaudir d’una tarda d’intercanvi cultural i gastronòmic a la Trinitat Nova, amb la cuina hondurenya al menú del dia. Dimarts els més menuts podran acostar-se a la Biblioteca de Roquetes i conèixer la tasca de les dones científiques, en el marc de la biennal Ciutat i Ciència, mentre el jovent podrà participar a la formació que ofereix el Casal de Joves Guineueta per desmuntar els mites de l’amor romàntic. I dimecres el món laboral prendrà el relleu, amb una matinal dedicada a la formació juvenil a l’Espai Jove Les Basses que inclourà fira d’entitats, i una sessió informativa sobre subvencions vinculades a l’Economia Social i Solidària a l’espai Nou Barris Activa. Ara és el moment d’obrir l’agenda i sentir la febre del febrer. 

Activitats del 8 al 14 de febrer

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X