Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 8 al 14 d'abril?

· Quan? Del 8 al 14 d'abril de 2022

S’acosta un dels períodes preferits de l’any per al col·lectiu de cristians practicants i pel d’estudiants: la Setmana Santa. A efectes de l’agenda setmanal, ja us ho podeu imaginar: hi trobareu un cap de setmana ple de propostes i una reducció important d’activitats a partir de dilluns. Comencem doncs pel plat fort, amb un divendres que ja de bon matí ens ofereix propostes a tenir en compte, com per exemple la sortida guiada al parc de la Guineueta que organitza el Castell de Torre Baró. A la tarda us esperen multitud d’opcions, incloent un parell de cinefòrums a Can Basté i al Casal de Barri Trinitat Nova, dues presentacions literàries, en aquest cas a la Biblioteca Nou Barris i al Centre Ton i Guida i, com no, les activitats per commemorar el Dia Internacional del Poble Gitano, que tindran lloc als barris de Verdun i la Trinitat Nova. I si a la nit encara teniu fam de música, la trobareu en format concert al Casal de Barri Prosperitat, amb el rock de Frank Furillo, i en format dj al Casal de Joves Guineueta, amb l’electrònica de Gbeast.

El dissabte al matí el podreu dedicar a passejar per Collserola, convertir-vos en manetes a l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana o bé escoltar poemes al Casal de Barri Trinitat Nova, i a la tarda arribaran dos potents espectacles de caire lúdic: al Centre Cívic Zona Nord, el circ de Guga & Sílvia amb “Here we go!”, un espectacle gratuït i amb el segell de qualitat de Barcelona Districte Cultural; i a l’Espai Jove Les Basses, “Heathers”, un macabre musical basat en la pel·lícula homònima dels anys 80, on els adolescents són a la vegada intèrprets, protagonistes i esperem també que públic. I tancarem la setmana diumenge al migdia, quan els actes de la Primavera Republicana, que ompliran de flors i memòria democràtica alguns racons emblemàtics del districte, donaran pas a la sardinada solidària organitzada per les entitats de Trinitat Nova, que destinarà la seva recaptació al poble ucraïnès.

De dilluns a dimecres, el protagonisme absolut és per l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana, amb el casal DigiJoves per matar l’avorriment adolescent, i amb tres tallers individuals per al públic general amb els quals crear des d’ous de Pasqua a un calidoscopi o una llibreta de Sant Jordi. I dijous pren el relleu la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, amb una excursió de voluntariat matinal a la font Vella de Canyelles i un taller de kokedama a la tarda. Abans d’acomiadar-nos, encara tenim algunes bones notícies a les pàgines finals pels pares i mares, que podran entretenir les criatures cada matí a partir de dilluns a l’IE Antaviana, que acollirà el programa de Patis Escolars Oberts durant la Setmana Santa, i també fer-los participar als concursos de dibuix amb temàtica de Sant Jordi que organitzen Can Verdaguer i el Casal de Barri Prosperitat. I dit això, ja està tot dit: tingueu vacances o no, esperem que gaudiu els propers set dies a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X