Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 7 al 13 de juny?

· Quan? Del 7 al 13 de juny de 2024

Arriben l'entrega de premis del Concurs de Còmic de Nou Barris i els concerts del festival Simfonic, en una setmana amb fins a cinc festes majors de barri en marxa.

Sembla un embarbussament, però la dada és ben real: dels tretze barris de Nou Barris, cinc barris estaran de festa major els propers set dies. Els afortunats són la Trinitat Nova, amb sarau fins aquest diumenge; la Guineueta i Ciutat Meridiana, on les celebracions començaran aquest divendres; i les Roquetes i el Turó de la Peira, que tenen com a data d’inici el diumenge 9 i el dimecres 12, respectivament. Si teniu la sort de viure en algun d’ells, de ben segur que ja us heu fet amb una còpia del programa d’actes, però per si de cas, o per si voleu explorar les festes majors dels barris veïns, la nostra agenda setmanal arrenca amb enllaços a totes les seves programacions.

I com continua? Doncs amb el repàs cronològic als propers set dies, encapçalats per un divendres que presenta una tarda dedicada a recordar el mestre d’escola Antoni Benaiges al Centre Ton i Guida, una festa de final de curs a base de hits ballables a la cafeteria de Can Verdaguer, i una nit de concerts al Casal de Barri Prosperitat, on finalitzarà la trobada ciclista mensual Massa Crítica Barcelona. Dissabte serà un dia de plats forts, que començarà amb una nova edició de la Mostra d’Entitats i Serveis per a les persones grans de Nou Barris a la plaça Virrei Amat, i que a la tarda ens permetrà descobrir els guanyadors del 24è Concurs de Còmic de Nou Barris, repassar tots els treballs presentats a l’exposició de Can Verdaguer, i gaudir d’un acte que comptarà amb retratistes, taller de tote bags i fins i tot un show d’humor i improvisació. Mentrestant, Can Basté exhibirà el talent dels seus grups en una mostra que culminarà amb un sopar popular d’aprofitament a la plaça.

Simfonies simultànies

Menció especial mereix el festival Simfonic, que torna un any més per encabir fins a 100 concerts a càrrec de l’alumnat de diverses escoles de música en un sol cap de setmana. A Nou Barris en tindrem tres d’ells: divendres a la tarda a l’Espai Jove Les Basses, amb l’escola EMAR; dissabte al migdia a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, amb el grup de vent i cordes de Vozes; i el mateix dissabte a la tarda al Centre Cívic Torre Llobeta, amb :Ut Música. A partir de dilluns, les festes de final de curs prenen el protagonisme als casals de gent gran i altres equipaments, però també podreu participar al taller per crear un pràctic repel·lent antimosquits del Casal de Barri Vallbona, o descobrir els secrets del mar Carib a la xerrada de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta – Carmen Laforet, en dues activitats que tindran lloc dimarts. Us han agradat els titulars? Doncs ara és el moment de repassar la resta d’activitats al PDF, i sobretot de passar un cop més una gran setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X