Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 7 al 13 de febrer?

· Quan? Del 7 al 13 de febrer de 2020

Tot i quedar-nos sense celebració de l'Any Nou Xinès, ens espera una setmana amb microteatre, titelles, ritmes jamaicans, poesia i molt de circ!

Com si de la convocatòria d’un equip esportiu es tractés, l’agenda setmanal que us presentem avui ha sofert dues importants baixes d’última hora, i per motius ben diferents: la celebració a Nou Barris de l’Any Nou Xinès ha estat suspesa, com la de ciutat, amb motiu de la commoció provocada en tota la comunitat xinesa per les víctimes de l’expansió del coronavirus. Aprofitem aquest incís per transmetre’ls la nostra força i solidaritat, i els emplacem a l’any vinent per poder celebrar una festa més gran encara. En canvi, l’altra baixa ens alegra molt, ja que el monòleg d’Alberto San Juan “Nueva York en un poeta”, espectacle inaugural del Cítric d’aquest any, ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. Ja veieu que, si voleu gaudir de les 4 sessions restants a l’Ateneu Popular Nou Barris, més valdrà que us afanyeu a comprar les entrades!

Però centrem-nos ja en els actes que sí que formen part de l’agenda, encapçalats pels que podreu gaudir ja aquesta tarda als casals de barri del districte: dues obres de microteatre al de Verdun, un recital poètic amb l’inconformista col·lectiu Los Bio-lentos al de Prosperitat, i pels amants del joc i les emocions fortes, un atac zombi, amb la corresponent lluita humana per sobreviure, a La Cosa Nostra. Com a bon divendres, a la nit no hi faltarà la música, i al Casal de Joves Guineueta hi podreu gaudir d’una nit rumbera amb Sabor de Barrio i El Sandro, que posarà punt i final a la seva Fira d’Abric. El dissabte ens ofereix propostes tan gratificants com una excursió a la Font Vella de Canyelles per fer-hi treballs de millora, un itinerari per Can Basté i els seus voltants que ens permetrà aprendre un munt sobre la figura del fotògraf Humberto Rivas, o un migdia familiar dedicat als més menuts, amb titelles i música afrocolombiana, a l’exterior de l’Ateneu Popular Nou Barris.

Seguim amb més música per dissabte i viatgem fins a Jamaica: el país caribeny serà el leitmotiv dels concerts de BCN Jamaican Jazz Explosion, una proposta que portarà a l’Espai Jove Les Basses els sons de l’ska, el reggae, el propi jazz o el funk, de la mà de les formacions The Oldians, que presentaran nou treball discogràfic, i Don Cosmic, a més de la sessió de Tropikal Rockers dj’s. I si ens fixem en el tram que va de diumenge a dijous, destaquen entre les desenes d’activitats que inclou les vinculades al món del circ, amb una trobada informal i familiar diumenge a la carpa del CAC Rogelio Rivel, una primera sessió de prova del futur taller per a majors de 65 anys “El gran circ”, dimarts a l’Ateneu Popular Nou Barris, i una nova exhibició de Circ a la Biblioteca Nou Barris per dimecres. I quasi que amb això, una secció d’exposicions que bull de novetats, i el recull de convocatòries literàries i artístiques actives al districte, arribem al final del repàs i al moment d’endinsar-se en la immensitat de l’agenda setmanal. Gaudiu-la i gaudiu la setmana a Nou Barris!

Activitats del 7 al 13 de febrer

Carregant...
x
X