Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 6 al 12 de maig?

· Quan? Del 6 al 12 de maig de 2022

Això ja no hi ha qui ho pari. Les agendes setmanals del districte han recuperat l’esplendor prepandèmic, i entrem a la temporada alta de les festes majors i les celebracions a l’aire lliure a ple rendiment. Festes majors com la de Porta, ja en marxa des de fa uns dies, o com la de Nou Barris, que començarà a treure el cap a la propera agenda setmanal (i de la qual en farem pública la programació al nostre web de manera imminent). Però no ens avancem als esdeveniments, que els propers set dies tenen moltes coses i molt bones per comentar. El divendres arrenca amb algunes activitats habituals (el taller infantil a Can Basté, el cinefòrum al Casal de Barri Trinitat Nova…) i altres que no ho són tant, com l’Ateneu ambulant de l’Ateneu Popular Nou Barris, que aquest cop desplaça els seus números de circ a la confluència dels carrers Palamós i Tamariu, la tarda d’humor en femení que ha programat el Centre Cívic Zona Nord, o el concert de rock que Larry Smith i la seva banda oferiran al Centre Ton i Guida. Tancaran la jornada tres formacions que actuaran a casa, al concert Prospe Creativa del Casal de Barri Prosperitat.

Dissabte hi haurà tres emplaçaments que us asseguraran hores i hores de festa: la plaça Sóller, que acollirà tots els actes del dia de la Festa Major de Porta, la plaça Can Basté, escenari del nou Cucurucho Market, dinamitzat per El Generador amb paradetes i concerts fins a la mitjanit, i l’Ateneu Popular Nou Barris. En aquest darrer hi coincidiran els concerts de la festa pel 16è aniversari del mitjà de comunicació La Directa, amb la darrera jornada del Cítric d’enguany, que consistirà també en un concert, a càrrec ni més ni menys que del nou projecte del fundador de Dusminguet, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic. Sense canviar de dia, a la tarda hi haurà dos esdeveniments no menys importants: la festa a Nou Barris del nou festival d’arquitectura Model, programada a Can Valent i amb la rehabilitació d’aquesta antiga masia com a protagonista i, al Centre Cívic Torre Llobeta, la cerimònia de lliurament de premis del Concurs Literari de Nou Barris.

Per tancar la setmana, el diumenge ens espera una altra macrofestassa, amb el parc de la Guineueta acollint el retorn de La Cultura Va de Festa, i l’estrena de la nova tongada de concerts de la Banda Simfònica de Roquetes “A Nou Barris donem la nota”, que tindrà lloc a la parròquia de Santa Engràcia. I ja a partir de dilluns, hi ha programades les estrenes de diverses exposicions, continuaran els actes de la Festa Major de Porta, Roquetes celebrarà Sant Ponç amb una fira al carrer Romaní i al Casal de Barri Torre Baró hi podreu viure un cinefòrum sobre alimentació conscient, i un taller per aprendre a preparar unes croquetes molt especials que no porten gluten. A més, si us aventureu a arribar a l’última pàgina del PDF, hi trobareu perles amagades com la convocatòria artística Penj’Art per al veïnat de Vilapicina i la Torre Llobeta, o una nova temporada de “Renova la teva roba”, amb el Casal de Barri Trinitat Nova i el Castell de Torre Baró com a escenaris dels intercanvis. Amb tota aquesta oferta, segur que feu match amb el maig!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X