Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 5 a l’11 de març?

· Quan? Del 5 a l'11 de març de 2021

Si algú es diu Agata Christine, sembla condemnada a mirar el món a través de la lupa i a dedicar-se en cos, ànima i olfacte de rastrejadora a descobrir el que s’amaga sota qualsevol misteri, gran o petit, de difícil solució o solució gairebé impossible. I la nostra nova amiga, la nostra nova veïna, com que es diu Agata Christine, al soterrani de la casa que acaba d’estrenar amb la seva família hi ha muntat una agència de detectius, i des d’allà sembla disposada a destapar qualsevol misteri que tingui el veïnat preocupat. Però el que no sap l’Agata, malgrat els seus dots, és que ser detectiu no és fàcil, gens fàcil… La directora Karla Bengtsson signa “Àgata, la meva veïna detectiu”, una pel·lícula d’animació creada a través del cutout, una tècnica semblant a l’stop-motion que consisteix a fotografiar els personatges dibuixats en dues dimensions (sobre paper o a l’ordinador) per dotar-los de moviment unint els diferents fotogrames.

El film arriba dimecres 10 de març al Centre Cívic Zona Nord, en el marc del Barcelona Districte Cultural, que aquesta setmana té una activitat intensa a Nou Barris amb dos espectacles més: “Una poma, un pomer”, dissabte 6 també al CC Zona Nord, i el concert d’Alba Carmona a Can Basté, per al qual ja no hi ha entrades.

La setmana que encetem demà en clau cultural, ens permet entrar ja de ple en alguns dels actes, com conferències o exposicions, amb motiu de la celebració al districte del Dia Internacional de les Dones, que a Nou Barris viurà l’acte central el divendres 12 de març.

Que passeu una bona setmana!

Generalitat de Catalunya

Carregant...
x
X