Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 5 a l'11 de maig?

· Quan? Del 5 a l'11 de maig de 2023

El barri de Porta inaugura la temporada de festes majors, en un cap de setmana on tornen cites clàssiques com l'Ateneu Ambulant, La Cultura va de Festa o El Comerç de Nou Barris es Mou.

La nova normalitat, aquell concepte sorgit durant la pandèmia, sembla que ja és una realitat i, a més, s’assembla bastant a la normalitat de sempre. Només cal obrir l’agenda setmanal de Nou Barris per veure com les festes que any rere any marquen la personalitat del districte van tornant de mica en mica al calendari. Parlem per exemple de les festes majors de barri, i el primer que veureu a l’obrir el PDF és l’enllaç a la programació de la primera de l’any, la de Porta, que repartirà oportunitats diàries per gaudir en comunitat fins al diumenge 14.

Torna també l’Ateneu Ambulant que organitza l’Ateneu Popular Nou Barris, una mostra de circ que també s’apunta a les festes de Porta i aquest any se celebrarà a la plaça Sóller. Això serà divendres, coincidint amb un concert de cançó espanyola dels anys 70 al Casal de Barri Verdun i una representació teatral a l’Espai Jove Les Basses. Ja cap a la nit, la música prendrà el protagonisme, amb els sons balcànics del Balkabarna Festival a l’Ateneu Popular Nou Barris, i amb Can Basté acollint un cop més les contundents propostes invocades per El Generador.

Comerços i entitats, a l’aire lliure

Dissabte podreu acostar-vos als jardins de Can Xiringoi per veure com “El Comerç de Nou Barris es Mou” i us ofereix una mostra dels seus productes acompanyada de música i paella per dinar, i també al parc del Turó de la Peira, que acollirà la proposta lúdica “La família va de festa!” d’11 a 14 h. A la tarda, mentre el Centre Cívic Torre Llobeta entrega els premis del seu Concurs Literari amb les places ja exhaurides, el públic familiar està cridat al Centre Cívic Zona Nord per gaudir de l’espectacle de dansa “Plàncton”, i ja en horari nocturn, l’atenció se centra de nou en l’Ateneu Popular Nou Barris, on el mitjà digital La Directa hi celebrarà el seu 17è aniversari amb un reguitzell de concerts i sessions d’allò més atractius.

Per tancar el cap de setmana, podeu passar tot el diumenge al parc de la Guineueta, on “La Cultura va de Festa” de la mà de la Coordinadora Cultural 9 Barris, amb un munt d’activitats per a grans i petits, i també us esperen al Castell de Torre Baró a l’hora del vermut, amb una nova jam session de l’Escola de Blues Social Club. I de diumenge saltem al dijous per tancar aquest recull amb una altra cita clàssica, la fira de Sant Ponç a Roquetes, amb excursió matinal, paradetes, moltes herbes remeieres i un concert de blues per posar-hi el punt i final. Heu trobat a faltar algun acte? No patiu, segurament el trobareu al següent PDF. Deixeu-vos guiar per l’entreteniment que us ofereix el districte, i a gaudir la setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X