Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 5 a l'11 de juliol?

· Quan? Del 5 a l'11 de juliol de 2024

Una setmana més seguim combatent la xafogor estiuenca amb una refrescant cascada d’activitats a tot el districte. Algunes corresponen a cicles que ja us havíem presentat en anteriors agendes, com “L’Estiu, al Pati!”, que per al proper cap de setmana ens oferirà les habituals dues nits de Festival de Blues de Barcelona (foto), un veterà certamen que assoleix la seva 22a edició, sempre amb el bo i millor del panorama blues nacional i internacional a la seva programació, i que es dividirà en tres concerts gratuïts divendres i tres més dissabte, aquests al preu de 15 euros. També continuen endavant els tallers per a joves d’Estiu Adoles100, amb fins a quatre cites els propers set dies, i les nits de cinema a la fresca amb Pantalla Barcelona, que aquest cop faran les delícies dels més menuts amb les aventures de “Tadeo Jones 3”, dimarts a la plaça Can Basté i dijous al parc de l’Aqüeducte.

Els centres cívics, com de costum, també faran la seva important contribució a la rica diversitat de l’agenda setmanal. Especialment nombrosa serà la de Can Verdaguer, que dissabte acollirà el festival d’art eròtic i LGTBIQA+ “So Horny!” per tercer any, i l’actuació de Luis Carlos de Paula a l’hora del vermut musical, mentre que entre setmana ens obsequiarà amb dues activitats al voltant de la dansa i l’actuació de Paco Pecado dins les seves Tardes al Jardí. El Centre Cívic Can Basté es farà seva la plaça que porta el seu nom per oferir-hi una gran nit de swing amb dj i la música en viu dels Boozan Dukes (dissabte), i una nova edició de la mostra de curts de La Cinemoteka (dijous). El Centre Cívic Torre Llobeta ens proposa un trio d’espectacles amb humor i improvisació divendres, teatre infantil dimecres i màgia dijous. I al Centre Cívic Zona Nord dissabte us hi esperen uns vells coneguts, l’associació Dancing Ganesh i el seu espectacle de dansa Bollywood.

Al final d’aquest paràgraf us hi espera també una quantitat ingent d’activitats als casals de gent gran, tallers i contes per a la mainada en espais com la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova o les biblioteques del districte, nous tallers de juliol per abraçar la tecnologia a l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana, i cicles de barri que ens seguiran acompanyant les properes setmanes, com Verdum a la Fresca o l’Operación Solete de Roquetes, que diumenge es traslladarà fins al Castell de Torre Baró per viure-hi una recomanable tarda de blues rematada amb una visita vespertina a aquest renovat equipament. Si no creieu en allò de que l’estiu és per descansar, repasseu la nostra agenda i a donar-ho tot per Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X