Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 5 a l'11 d'abril?

· Quan? Del 5 a l'11 d'abril de 2019

Cites amb el bàsquet musical a la Zona Nord, les cerveses artesanes a la Guineueta i el circ a Roquetes com a propostes més cridaneres.

Abans de que arribi la Setmana Santa, els equipaments del Districte continuen oferint-nos oci de qualitat i a preus, quan no gratuïts, populars. Avui divendres hem començat celebrant el Dia de l’Activitat Física, però per a activitat física la que podreu gaudir, de franc i còmodament asseguts, al teatre del Centre Cívic Zona Nord, on els nois i noies de la Big Band Barcelona Basket Beat oferiran l’original espectacle “Bots pel canvi”: música amb la base rítmica de les pilotes de bàsquet botant al terra, acompanyada de tot tipus d’acrobàcies i coreografies. Si preferiu ser vosaltres els que facin exercici, res millor que l’activitat de twerking del vespre al Casal de Joves de Prosperitat, sempre i quan no preferiu assistir al concert d’El Generador a Can Basté o a la nit rockera del Casal de Barri Prosperitat. Demà dissabte, i amb permís de les activitats infantils, el teatre i més concerts que trobareu a l’agenda, els dos grans reclams seran el 9 Birras Fest, que de mica en mica es va consolidant com una festa que ofereix entreteniment per a tota la família al mateix temps que una gran fira de la cervesa artesana (comproveu-ho a la plaça Major de Nou Barris), i els actes pel Dia Mundial del Circ que, com no podia ser d’una altra manera, corren a càrrec dels grans experts en la matèria al districte, la gent de l’Ateneu Popular de Nou Barris. Tallers i espectacles gratuïts durant tota la tarda, culminats amb les actuacions d’un nou Combinat de Circ, ni més ni menys que el 55è.

A partir de dilluns podreu gaudir dels actes de la Setmana Cultural del Casal de Barri La Cosa Nostra, aquest any centrats en el tema de l’habitatge, que inclouen des de xerrades a una pintada de mural. També començarà, el dimecres, la primera Feria de Abril de la temporada (aviat en vindran més), en aquest cas al Casal de Joves de Prosperitat. A més, al llarg de la setmana podreu gaudir d’un grapat de xerrades, algunes amb ponents tan mediàtics com l’escriptora Bel Olid; de la segona jornada del Trinitú Fest, amb les reflexions sobre la fama a Internet de la no menys mediàtica Catana3el; d’un nou concert amb els grups menys normals de la mà d’Ojalà Estë mi Bici a l’Ateneu Popular; i de la presentació del resultat final del projecte de cinema i gent gran “Imatges, Records i Barris” al Centre Cívic Zona Nord. En definitiva, una setmana per donar-ho tot… però guardeu-vos alguna cosa per després, que el dia 13 ja tindrem aquí els actes de la Primavera Republicana i la Fira pel Dia de la Terra. Us ho explicarem d’aquí a set dies!

Activitats del 5 a l’11 d’abril

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X