Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 4 al 10 d'octubre?

· Quan? Del 4 al 10 d'octubre de 2019

San Froilán a la plaça Major de Nou Barris, festes majors a Canyelles i Vilapicina i la Torre Llobeta, inici del Barcelona Districte Cultural i molt més!

Avui divendres els Amigos de San Froilán ja arrenquen la clàssica festa de tres dies que dediquen al patró de Lugo, amb les imprescindibles orquestres, gastronomia gallega i assistència massiva de públic nostàlgic i/o amant de les terres galaiques, que omplirà la plaça Major de Nou Barris i el pati de la Seu del districte. També avui podreu gaudir d’un concert de gospel al Centre Cívic Torre Llobeta, i es posen en marxa dos cicles habituals de l’agenda del districte: el Barcelona Districte Cultural al Centre Cívic Zona Nord, que s’estrena amb la comèdia teatral “Mambo!” amb entrada gratuïta, i els concerts d’El Generador a Can Basté, amb una primera nit dedicada al reggae i la rumba.

També arrenca la temporada de l’Ateneu Popular Nou Barris, que aquesta mateixa nit acull la festa del desè aniversari de la cooperativa Filalagulla, i demà dissabte inaugurarà oficialment el curs amb un vistós espectacle de circ de carrer a càrrec de Diana Gadish (“Handle with care”, a la foto) i concert d’Herederos del Taxi. Un dissabte que també serà testimoni dels inicis de nou dies de festa major als barris de Vilapicina i la Torre Llobeta i Canyelles, d’una nova estesa de paradetes i col·laboració entre entitats de Porta al Mercat ImPorta, de la festa que celebrarà els 12 anys de vida del Casal de Barri La Cosa Nostra, d’un monòleg teatral a Can Verdaguer o d’un concert de la Banda Municipal de Barcelona a la Prosperitat, commemorant el que hi van oferir ara fa 100 anys.

Com de costum, els dies entre setmana baixarà una mica el ritme d’activitats, però seguireu tenint bones opcions, com la visita guiada a la depuradora d’aigües de Montcada i Reixac que us ofereix la Casa de l’Aigua per dimecres, o el concert que dijous protagonitzaran els músics Wagner Pa i Cesc Pascual a Can Verdaguer, en el marc de Barcelona Blind Concerts. I a la part final de l’agenda també us podreu informar de com apuntar-vos als nous tallers adreçats a les dones (Dona i Esport, organitzat pel PIAD Nou Barris) i a la gent gran (Escola de Salut de Turó de la Peira i Can Peguera), a més de consultar les noves exposicions al districte, com les dues que estrena l’entitat Asendi NB als centres cívics Zona Nord i Can Verdaguer. I recordeu que això només ha estat una petita introducció. El repàs complet a tot el que us espera a Nou Barris els propers dies el teniu a continuació. Que gaudiu d’una setmana tan intensa!

Activitats del 4 al 10 d’octubre

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X