Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 4 al 10 de maig?

· On? Districte de Nou Barris
· Quan? Del 4 al 10 de maig de 2018

L’inici de la festa major de Porta i la cerimònia de lliurament dels premis del concurs literari, les activitats més destacades

És primavera, un dels moments més esperats de l’any. La foscor de l’hivern dona pas a l’esclat de llum, colors i olors. És temps de flors, de camps florits, de fulles verdes als arbres i, és clar, de les molestes al·lèrgies. Però és, també, temps de festa major. El tret de sortida d’enguany de les celebracions del districte el dona Porta. Des d’avui mateix i fins al 13 de maig, el barri oferirà un bon reguitzell d’activitats adreçades a tots els públics i gustos perquè passeu uns dies de gresca, joia i alegria. Per cert, acte seguit vindrà la Festa Major del districte, de la qual uns n’informarem ben aviat.

Aquest cap de setmana destaca també per la cerimònia de lliurament dels premis del Concurs Literari de Nou Barris, que organitza el Centre Cívic Torre Llobeta, i que any rere any es consolida com un referent al districte. La del 2018 és la 30a edició,  i això ja ho diu tot. Molta sort a les persones aspirants!

Encara podríem estendre’ns amb les diferents propostes de la setmana (teatre, música,…), però preferim que hi feu una ullada aquí!

Bona setmana!

Carregant...
x
X