Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 4 al 10 de febrer?

· Quan? Del 4 al 10 de febrer de 2022

La celebració de l'any nou xinès i el retorn dels espectacles de Barcelona Districte Cultural centren l'atenció del cap de setmana, abans de les activitats flamenques de la Fira d'Abric.

Ja fa uns dies que podem gaudir de nou d’aforaments complets en les activitats culturals, una bona notícia que us suggerim celebrar, precisament, assistint a aquestes activitats. L’agenda setmanal que ens durà fins al 10 de febrer arrenca amb un divendres ple d’esdeveniments familiars, amb tallers a Can Basté i el Casal de Barri Prosperitat, i una projecció de pel·lícula al Casal de Barri La Cosa Nostra. Pel públic adult també tenim cinema, dins del cicle Pantalla Barcelona i en una cita molt especial, ja que “La hija de un ladrón” es projectarà al Centre Cívic Zona Nord, i precisament és en localitzacions d’aquests barris on es va gravar bona part de la pel·lícula. Però si us ve més de gust veure guitarres treient fum, en trobareu al concert de rock del Centre Ton i Guida i al de metal del Casal de Joves Guineueta.

Dissabte al matí l’any nou xinès omplirà la marquesina i els comerços de la Via Júlia de dracs i altres mostres del folklore d’aquest país, i no molt lluny d’allà, al Casal de Barri Prosperitat, podreu fer-hi el vermut escoltant el rap i el dub dels Malamara. I a la tarda, dues propostes teatrals de temàtica incòmoda: a Can Verdaguer, la violència masclista a “Dia 016”, que es complementa amb una exposició del mateix títol; i al Centre Cívic Zona Nord, l’eutanàsia a “Celebraré mi muerte”, on el doctor Marcos Hourmann ens explicarà en primera persona el seu cas, en el que serà el primer espectacle d’un nou trimestre de propostes de qualitat i gratuïtes de la mà de Barcelona Districte Cultural. El cap de setmana encara ens oferirà dues activitats més pel públic infantil, amb un contacontes teatralitzat a Can Basté, dissabte a la tarda, i una gimcana al parc de l’Aqüeducte, diumenge al migdia.

La Fira d’Abric és un joc de paraules que segurament tenia més sentit abans de la irrupció del canvi climàtic, però que continua tenint gràcia i, sobretot, continua omplint de flamenc durant una setmana el Casal de Joves Guineueta. A partir del dilluns cada dia hi trobareu una activitat diferent, destacant el concert del dimecres amb El Sandro com a cap de cartell. Al Casal de Barri Trinitat Nova, dilluns i dijous us hi esperen dos tallers que us ajudaran a evitar el malbaratament en les vostres compres i la vostra roba, i al Centre Cívic Torre Llobeta hi tindrà lloc una nova actuació del cicle Música Z, dijous amb els saxòfons del quartet Mezzo. Tot això i les sis noves incorporacions a l’apartat d’exposicions és el que nosaltres destaquem d’aquesta agenda. Que vagi de gust, i bona setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X