Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 4 al 10 d'agost?

· Quan? Del 4 al 10 d'agost de 2023

La celebració de la festa nacional de Bolívia a Canyelles i els dos primers Concerts al Jardí a Can Verdaguer, principals novetats de la setmana.

L’agenda setmanal que us presentem avui és curteta, coses de l’agost, però val la pena repassar-la amb detall. Per començar, dissabte al matí el Castell de Torre Baró ens ofereix un últim taller abans de tancar per vacances, una activitat de caire familiar que us permetrà conèixer la biodiversitat d’ocells que habiten la zona. I l’endemà, diumenge, tindreu l’oportunitat de conèixer de primera mà la cultura i el folklore bolivià, a l’acte de celebració de la festa nacional d’aquest país que tindrà lloc al parc de Josep Maria Serra i Martí, un acte molt acolorit on les danses autòctones hi tindran un paper primordial.

De dimarts a dijous, el més destacable serà l’estrena del cicle d’actuacions musicals a Can Verdaguer “Concerts al Jardí”, format per un total de sis vetllades. Aquesta setmana podreu gaudir les dues primeres, amb la visita de sengles cantautors: dimarts arribarà Ramon Porta des de les terres de Ponent, i dijous serà el torn d’una habitual dels escenaris del districte, Raquel Lúa. Durant aquests dies també podreu participar en un parell d’activitats “Agost a Verdun” a la plaça Verdum, mentre que a Roquetes, Operación Solete us proposa petanca per la nit de dimarts, trivial per la tarda de dimecres i bingo per tancar el dijous.

A la part final del PDF hi trobareu les activitats periòdiques, formades pels Patis Escolars Oberts, que aquest mes redueixen ubicacions però es mantenen en marxa, les propostes per a joves del servei de dinamització “Agost a Les Basses”, les activitats matinals al Casal de Barri Verdun i, a la Zona Nord, el programa “Juguem a les places” amb la seva oferta diària. I fins aquí la darrera agenda setmanal del curs, ja que d’aquí a set dies us oferirem una versió XXL amb tots els esdeveniments programats fins al 14 de setembre. Que gaudiu la setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X