Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 31 de març al 6 d'abril?

· Quan? Del 31 de març al 6 d'abril de 2023

Abans de la Setmana Santa viurem un cap de setmana amb el comiat del cicle Cítric, jornades festives a Can Valent i l'Ateneu la Bòbila, i el retorn dels concerts de blues al Castell de Torre Baró.

Tingueu més o menys dies de vacances per gaudir-la, podem estar d’acord en que som a les portes de la Setmana Santa i, com és habitual en aquestes dates, la densitat de la nostra agenda setmanal disminueix considerablement. Però com també és habitual, sempre hi trobareu bones propostes que fan que sortir de casa valgui la pena. La tarda de divendres començarà amb dues inauguracions, la del resultat del projecte “En Obert” i els seus murals per embellir els espais exteriors del Centre Obert Torre Baró, i la del faristol de memòria històrica situat a les Roquetes, per viatjar mentalment fins als anys 50 i reviure la construcció del barri. Poc després tindran lloc dues activitats culturals: a la Biblioteca Les Roquetes – Rafa Juncadella hi haurà una xerrada sobre el cante flamenc, mentre al Casal de Barri Verdun us hi esperen activitats per celebrar el Dia Mundial del Teatre. I ja de cara la nit, la música serà la protagonista a l’Ateneu Popular Nou Barris, on les actuacions de Ketekalles, Rocío Sáiz i Las Pibas Producen posaran punt i final al cicle Cítric d’aquest any, i al Casal de Barri Prosperitat, amb tres sessions de música de club per presentar l’Associació Electrònica de 9 Barris.

Dissabte podreu passar el matí i el migdia gaudint d’un munt d’activitats, ja sigui a la jornada festiva que la Xarxa de Suport de Porta i les Dones Portenyes organitzen a l’Ateneu la Bòbila, o a la masia de Can Valent, seu de la Festa d’Arquitectura d’aquest any al districte, que comptarà amb xerrades, tallers i una visita a aquest equipament històric recentment rehabilitat. A la tarda, més celebracions al Casal de Barri Prosperitat, amb la festa pel desè aniversari de Dinamo Espai, mentre que el clown Carlo Mô ens mostrarà en una sessió work in progress una primera versió del seu nou espectacle “hOy” al Centre Cívic Zona Nord, i el Centre Cívic Torre Llobeta viurà una nova edició de l’Espai de Swing. I per tancar el cap de setmana, diumenge al migdia l’escola Blues Social Club serà l’encarregada de fer que el blues torni a sonar després de molts mesos a les portes del Castell de Torre Baró.

I ja dins la Setmana Santa, la cosa anirà de tallers gratuïts, amb els dos que us ofereix l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana, per estampar la vostra roba amb serigrafia o bé per dissenyar i crear les vostres pròpies joies, als que cal afegir-hi els quatre tallers infantils que de dilluns a dijous tindran lloc a la Biblioteca Nou Barris, tots ells al voltant de la ciència i la tecnologia. I un cop repassada tota la programació diària no tanqueu encara el PDF, perquè al final hi trobareu les exposicions, amb algunes a punt d’acomiadar-se i altres que els donaran el relleu ben aviat, la informació dels Patis Oberts per Setmana Santa, que podreu gaudir cada dia a l’IE Antaviana, i l’apartat de concursos, amb el Literari i el de Còmic apurant el termini de presentació, i dues novetats en forma de concursos de dibuix infantil dedicats a Sant Jordi a Can Verdaguer i el Casal de Barri Prosperitat. Amb tots aquests arguments, us ho posem fàcil per viure un bon inici de Setmana Santa. Desitgem que així sigui!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X