Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 31 de gener al 6 de febrer?

· Quan? Del 31 de gener al 6 de febrer de 2020

Un cap de setmana eminentment musical coincideix amb les estrenes d'un cicle de cinema a Can Basté i un de xerrades d'història local a la Prosperitat.

A vosaltres no us passa que el cap de setmana se us fa curt? Segur que sí, i més si el passeu intentant assistir a totes les propostes que conté l’agenda setmanal de Nou Barris. Som conscients de que és impossible! Fixem-nos, sense anar més lluny, en la programació per avui divendres, on hi trobem vuit concerts, dues cloendes d’exposicions a Can Basté i Can Verdaguer, un espectacle de titelles a les Roquetes, un cinefòrum a Vilapicina i la Torre Llobeta, un debat sobre l’habitatge a Porta… Sí, sí, hem dit vuit concerts! I per a tots els gustos: a l’Ateneu Popular Nou Barris hi trobem la cita anual pels fans de la música hardcore i post-punk, el festival Can’t Keep Us Down que hi portarà 15 bandes nacionals i internacionals entre divendres i dissabte. Si us va el rock amb un aire més clàssic, us esperen a la tarda al Centre Cívic Torre Llobeta, amb Setentación, i a la nit a Can Basté, on El Generador ha programat els grups Thalassa i Brigada Cobalto. Al Casal de Barri Prosperitat rebran la mitjanit amb els ritmes lliures del jazz, i tampoc faltarà la música a l’Espai Jove Les Basses, amb la celebració dels 15 anys de la cooperativa Candela, ni als casals de joves de la Guineueta, Roquetes i la Prosperitat, on sonarà des de blues fins a techno.

Després d’aquesta allau sonora, per dissabte la cosa es calmarà una mica, però seguirà el Can’t Keep Us Down amb la seva jornada final, i al migdia serà el swing el que omplirà tots els racons de la plaça Can Basté, amb la ballada “Swing a la plaça!”. Sense moure’ns de Can Basté, a la tarda s’hi viurà un altre esdeveniment important: l’inici del cicle de cinema sobre l’alcoholisme “Perdre’s en una ampolla”. Seran quatre dissabtes amb projeccions de documentals o pel·lícules de temàtiques vinculades al tema, amb entrada gratuïta. També a la tarda, el Centre Cívic Torre Llobeta us proposa un espectacle de màgia dins del Cicle SomRiure, i per rematar el cap de setmana, el diumenge ens reserva, a més d’un matí de bàdminton per als nens i nenes als Patis Escolars Oberts, un últim regal musical: la Casa de l’Aigua serà fidel a la cita mensual amb les formacions de l’Escola-Taller de Blues de Barcelona, rematada com sempre amb una jam session.

Per la setmana vinent, a l’agenda hi trobareu tres novetats destacades: el dimecres, la visita guiada a l’exposició del CCCB “Gameplay”, en el marc de les activitats especials que durà a terme les properes setmanes el grup de joves aficionats al món del videojoc Zona Gaming, de la Biblioteca Zona Nord. El dijous, el primer dels cinc tallers de memòria històrica que organitzen a la Prosperitat el Museu d’Història de Barcelona i la Comissió del Centenari del barri. I cada dia, les diverses activitats de la Feria d’Abric, la setmana que el Casal de Joves Guineueta dedica al món del flamenc. I parlant de “arte”, si sou dels que us agrada fer treballar l’artista que porteu dins, a la darrera pàgina hi trobareu les convocatòries de tres certàmens on poder fer-ho: el Concurs Literari de Nou Barris, el de Microrelats del Casal de Barri Prosperitat i la Mostra Artística en Femení del Centre Cívic Torre Llobeta. Què espereu? Com abans us mireu l’agenda, abans podreu gaudir durant tota la setmana de les seves activitats!

Activitats del 31 de gener al 6 de febrer

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X