Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 30 de setembre al 6 d'octubre?

· Quan? Del 30 de setembre al 6 d'octubre de 2022

La Mercè ja ha passat per Nou Barris i ho ha fet amb un gran èxit d’assistència als seus esdeveniments, però al districte encara hi queden ganes de celebrar i aprendre en comunitat, com comprovareu en aquesta nova agenda setmanal. Precisament per La Mercè s’havia de celebrar el que serà un dels plats forts d’aquesta setmana després del seu aplaçament: parlem de la primera edició del festival Nou Barris Divers, organitzat per El Temple del Gòtic juntament amb el Casal de Barri Trinitat Nova, que dissabte serà l’escenari d’aquesta vetllada on la música la posaran artistes provinents d’altres països que han fet de Nou Barris la seva casa, i on també hi haurà mostra d’entitats, mercadet i tallers. Compartirà dia i esperit festiu amb la inauguració de temporada de l’Ateneu Popular Nou Barris, que arrencarà al migdia amb l’espectacle de cloenda de La Titellada, per arribar fins a la nit amb activitats musicals, dinar popular, espectacle de carrer amb Las Kakofónikas i concert final de Salsa Punk Orchestra.

Però rebobinem fins divendres al matí, moment en que començaran les activitats al districte pel Dia Internacional de la Gent Gran, amb un acte al Casal de Gent Gran Vilapicina i la Torre Llobeta que inclourà una conferència sobre l’humor i un espectacle a càrrec de Poker de Iaies. Ja a la tarda, podreu gaudir de diverses activitats infantils (espectacle de La Titellada, cloenda de la Setmana de les Emocions a la Biblioteca Zona Nord, concert familiar al Centre Cívic Torre Llobeta, taller de fotogrames a Can Basté…), i també de música lírica en viu gràcies a Òpera al Comerç, que portarà les actuacions de deu joves cantants a diverses botigues del passeig Fabra i Puig. Tornant al dissabte, serà un dia amb molts esdeveniments, i volem parlar-vos també de la festa comunitària que l’associació Som del Barri organitza durant tot el dia a la plaça de les Dones de Nou Barris, així com dels espectacles en viu que us oferiran els centres cívics: teatre a Can Verdaguer amb “Embarbussades”, i humor a Torre Llobeta amb el monòleg de Fred Ricamas “Daddy issues”.

A partir de dilluns, els casals municipals seguiran plens d’activitats per celebrar el Dia de la Gent Gran, i la setmana començarà amb la possibilitat de tocar un piano de cua, amb una nova jornada del projecte “Em toca!” al teatre del Centre Cívic Zona Nord. Dimarts el col·lectiu Acció Contra la Violència Domèstica oferirà un taller d’autodefensa femenina que es repetirà també la següent setmana, i dijous serà un dia gran a Vilapicina i la Torre Llobeta, on començarà la Festa Major del barri amb la tarda infantil i la seva “nèmesi”, la tarda de la gent gran. A més, viurem dies de renovació als murs dels equipaments, i moltes exposicions viuen els seus últims dies en cartell o ja escalfen motors per debutar, i la darrera pàgina del PDF encara us reserva una altra novetat: els horaris del nou curs de Patis Escolars Oberts, amb sis de disponibles al districte, que comença oficialment aquest dissabte. El lleure i la cultura ja són sobre la taula, ara només falta que us hi afegiu vosaltres!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X