Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 3 al 9 de novembre?

· Quan? Del 3 al 9 de novembre de 2023

Òpera, cinema, teatre i molta música són els ingredients principals del proper cap de setmana, abans de que comenci una nova edició de Flamenco de Barrio.

Ja som al novembre, i ja ens ha estat retornada l’hora que amb nocturnitat ens va ser robada a finals del mes de març. Així que ara es fa fosc més d’hora, però confiem que això no afectarà les vostres ganes de sortir de casa i aprofitar l’oferta cultural que us ofereix el districte, tan diversa com de costum. Per divendres podeu anar preparant el vostre millor esmòquing, vestit, o xandall: totes les opcions de vestimenta seran benvingudes al cicle Òpera Nou Barris, que fins al gener passarà pels establiments de diversos eixos comercials del districte, i que s’estrenarà a l’Eix Nou Barris. La mateixa tarda també podreu mostrar les vostres dots poètiques al Poemari Obert del Centre Ton i Guida, emocionar-vos amb les vicissituds de l’amor durant la tercera edat al documental “Toda una vida”, projectat a Can Basté dins el cicle Pantalla Barcelona, i ja de cara a la nit, apoderar-vos de l’escenari del Casal de Barri Prosperitat i lluir-vos al seu karaoke.

La música serà també protagonista el dissabte, ja des del migdia amb el concert del trio de neosoul i jazz Flatnine a la plaça Francesc Layret, per gentilesa del cicle Sons de Ciutat, i fins a la nit, on podreu optar pel rock de proximitat d’Improviciados al Casal de Barri Prosperitat, o bé pels diferents artistes del segell Radi Solar que actuaran a la festa Subsòl de l’Ateneu Popular 9 Barris. Entremig, propostes tan interessants com les dues obres de teatre que oferirà el cicle Barcelona Districte Cultural: “La reina del Arga” al Centre Cívic Zona Nord i “El bon policia” a Can Basté, aquesta amb places exhaurides i llista d’espera oberta. També una performance amb caràcter feminista a Can Verdaguer o l’estrena de la Setmana de l’Humor al Centre Cívic Torre Llobeta, amb un espectacle de clown a càrrec de Merche 8A.

De les sardanes al flamenc

Tancaran el cap de setmana la festa per celebrar el 20è aniversari del Pla Comunitari Verdum i una nova ballada de sardanes amb l’Agrupació l’Ideal d’en Clavé, totes dues diumenge al migdia, i encetarem una nova setmana on hi destaquen dues estrenes: la d’un cicle de tallers dedicats als horts ecològics, dimarts a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, i la de la 12a edició de Flamenco de Barrio, amb un programa que s’estén per diversos barris del districte i que ens oferirà com a primers plats un recital de guitarra dimecres a la Biblioteca Les Roquetes – Rafa Juncadella i una xerrada dijous al Casal de Barri Verdun. I de les activitats periòdiques de la part final, a més de la posada en marxa del Concurs d’Aperitius de Nou Barris, en destaquem també l’inici d’una nova campanya de Renova la teva roba, de moment als casals de barri de Torre Baró i Vallbona i les properes setmanes en altres punts de Nou Barris. Amb tot això, segur que podreu aprofitar l’hora que ens han tornat i tota la resta de la setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X