Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 3 al 9 de març?

· Quan? Del 3 al 9 de març de 2023

Un any més, veiem amb orgull com els equipaments del districte s’involucren de ple en la celebració del Dia Internacional de les Dones, una efemèride marcada al calendari el 8 de març, però que a la pràctica suposa una successió d’esdeveniments reivindicatius, didàctics i de celebració del feminisme al llarg de tot el mes. A l’espera de l’acte central del districte, que tindrà lloc el divendres 10, a l’agenda setmanal que ens ocupa hi trobareu multitud de tallers, xerrades, espectacles i tota mena d’activitats que combinaran la conscienciació amb la diversió. I si voleu veure les que tindran lloc més enllà del proper dijous, al nostre web barcelona.cat/noubarris hi trobareu el PDF amb tota la programació al voltant del 8M.

El resum del bo i millor dels propers set dies passa inevitablement per Can Basté, que ha preparat un cap de setmana d’allò més intens, arrencant divendres amb una xerrada sobre la nova llei del Només Sí és Sí, però que tindrà el dia fort en un dissabte on conviuran la Festa dels Tallers (amb exhibicions al matí i un parell de classes obertes a la tarda), una visita guiada per l’exposició “Jardins sota l’asfalt” de la mà de la seva autora, i una projecció del cicle Pantalla Barcelona, on el documental “Robin Bank” us permetrà aprofundir en la història d’aquest atípic lladre de bancs. Fora de l’equipament del passeig Fabra i Puig, però també el dissabte, al migdia podreu gaudir de l’actuació de Carmen i Maria a la rambleta Pablo Iglesias, com a part del cicle Sons de Ciutat, mentre que al vespre el Cítric de l’Ateneu Popular Nou Barris centrarà l’atenció amb la seva segona entrega, en format teatral i amb la violència obstètrica com a tema central de la producció gallega “Anatomía dunha serea”.

Diumenge viurem un matí ben folklòric, amb la celebració del Dia d’Andalusia al parc de la Guineueta i la ballada de sardanes de L’Ideal d’en Clavé, que aquest cop es trasllada a la plaça Major de Nou Barris. I a partir de dilluns, més enllà de l’habitual abundància d’esdeveniments a les biblioteques i als casals de gent gran, volem destacar la xerrada de dimarts al Casal de Barri Verdun, destinada a que el jovent obtingui claus per escollir el seu futur acadèmic, i l’actuació d’Authors of Confusion de dijous a Can Verdaguer, que abandonarà els habituals aires clàssics del cicle Música Z per introduir-nos en el món del rock progressiu. La resta de sorpreses que amaga aquesta agenda més femenina que mai, deixarem que els descobriu vosaltres mateixos i mateixes. A pel PDF, i bona setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X