Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 3 al 9 de juny?

· Quan? Del 3 al 9 de juny de 2022

Concerts de piano, rap i techno i un concurs de drag queens durant el cap de setmana, mentre la Festa Major de la Trinitat Nova agafarà el relleu de la Prosperitat.

Aquests dies s’està parlant molt del retorn dels macrofestivals, però a Nou Barris el que us seguim oferint son activitats que tenen més de micro que de macro, sense aglomeracions i amb uns preus, quan no gratuïts, molt raonables. I el que retorna en el nostre cas són les enyorades festes majors de barri, que al juny viuen el seu moment de glòria amb moltes posant-se en marxa. Els propers set dies veurem com diumenge s’acaben les de la Prosperitat, però després d’un dia de descans, dimarts ja començaran els actes al veí barri de la Trinitat Nova. A banda d’això, els equipaments de Nou Barris seguiran oferint-vos propostes d’allò més diverses, i divendres hi ha programats un taller de nusos mariners per al públic infantil a Can Basté, un concert i posterior xerrada al voltant de l’emergència climàtica a Can Verdaguer, i una sessió de cinefòrum amb projecció d’un clàssic d’Alfred Hitchcock al Casal de Barri Trinitat Nova.

Dissabte a la tarda, la música cobrarà protagonisme amb tres activitats per a tots els gustos: la més relaxada, al Castell de Torre Baró, amb el concert de piano i veu del cubà Edmanuel García i els seus artistes convidats; la més moguda, a Can Basté, amb sessions dedicades a la música electrònica de la mà de dos dj’s; i si preferiu les rimes, en tindreu a dojo al Centre Cívic Torre Llobeta, amb un nou concert de caràcter marcadament femení dins el cicle Rap amb Valors. També us podreu decantar per la tercera edició del concurs de drag queens amb el col·lectiu Drag Royale a l’Espai Jove les Basses, o pels espectacles de final de curs de l’escola infantil de circ de l’Ateneu Popular Nou Barris, amb una segona sessió el diumenge. I ja la setmana vinent, a més de les habituals activitats per als infants i la gent gran, podreu assistir a una xerrada del cicle “Viatge, muntanya i natura” a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta (dimarts), acostar-vos a l’entrega de premis del concurs Està de Foto a Can Basté (dimecres) o passar una divertida tarda de teatre al Centre Cívic Torre Llobeta, amb “El florido pensil” (dijous). Ho deixem aquí, no sense abans recomanar-vos donar una bona ullada a l’apartat d’exposicions, amb moltes i interessants novetats a la cartellera. Que gaudiu de la setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X