Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 3 al 9 de febrer?

· Quan? Del 3 al 9 de febrer de 2023

La celebració de l'any nou xinès, un concert de gòspel i una competició de poesia escènica, entre els esdeveniments més singulars dels propers set dies.

A la majoria de nosaltres la celebració de l’any nou ja ens queda molt llunyana, però dins la cultura xinesa el concepte és ben diferent: l’arribada del nou any s’associa a la festa de la primavera i, lluny de rebre’l engolint raïm a un ritme frenètic, ho fan amb festivitats que duren diversos dies. Si ho voleu entendre millor, acosteu-vos dissabte al migdia a la celebració de l’any nou xinès, que començarà a la plaça Major de Nou Barris i culminarà amb exhibicions de balls tradicionals a la marquesina de Via Júlia. El cap de setmana ens portarà també dj’s per la nit de divendres al Casal de Barri Prosperitat i al Casal de Joves Guineueta, doble ració de cinema amb Pantalla Barcelona als centres cívics Zona Nord i Can Basté, un matí de dissabte ple de gòspel a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova i una competició de poetry slam o poesia escènica al Casal de Barri Prosperitat, entre moltes altres activitats.

A més, dissabte podreu assistir a l’estrena del Cítric 2023 a l’Ateneu Popular Nou Barris… si ja heu comprat la vostra entrada. Si no ho heu fet, només us podem recomanar que reserveu plaça per als propers espectacles del cicle, abans que no sigui massa tard. A partir de dilluns, trobem a l’agenda setmanal esdeveniments com la doble cita amb la dibuixant de còmics Roberta Vázquez a Can Verdaguer (amb una xerrada dilluns i un taller dimecres), el tastet de circ de dimarts a l’Ateneu Popular Nou Barris, previ a l’inici de les sessions del taller de circ per a majors de 60 anys El Gran Circ, o una nova cita amb el cicle Música Z al Centre Cívic Torre Llobeta, amb els saxofons de la formació Supersax que us alegraran la tarda del dijous. I a més, un grapat de noves exposicions s’incorporen a les parets dels equipaments del districte, i les trobareu com sempre a les pàgines finals. Gaudiu de tot el que us ofereix Nou Barris, nosaltres tornarem amb l’agenda la setmana vinent… o segons el calendari xinès, potser l’any vinent!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X