Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 3 al 9 de desembre?

· Quan? Del 3 al 9 de desembre de 2021

Setmana amb pont… ja se sap. A l’agenda d’aquesta setmana hi trobareu un salt del dia 4 al 9 digne d’una pel·li de viatges en el temps. Però el més important és que abans i després d’aquest buit, també hi trobareu un bon nombre d’activitats amb la qualitat habitual que us oferim a Nou Barris. Aquest cop serà important que us fixeu en els apartats finals de l’agenda: al d’exposicions n’hi trobareu quatre de noves, que podreu visitar als centres cívics Can Verdaguer, Zona Nord i Torre Llobeta. A la secció de concursos s’hi estrena el d’aperitius, que podreu degustar durant tres caps de setmana a l’hora del vermut, abans de la gran final del dia 23. Podreu consultar el plànol amb els 22 establiments participants al nostre web. I finalment, tenim l’espai dedicat a les activitats periòdiques, on s’hi incorporen la campanya de recollida de joguines que impulsen des de l’AVV Vilapicina i la Torre Llobeta i el Centre Cívic Torre Llobeta, i la Fira de Nadal, que un any més us espera a partir de dissabte a la marquesina de Via Júlia.

Anem ara amb el repàs a les activitats més destacades, que comencem per un divendres que cau en dia 3, i això significa que a tot el món se celebrarà el Dia de les Persones amb Discapacitat. A Nou Barris el commemorarem un any més de bon matí, amb l’activitat “Vine a ballar amb nosaltres” al pati de la Seu del Districte. Als casals de barri serà un dia de molta activitat, ja que al de Vallbona us hi espera una competició d’improvisacions de rap i un taller sobre el cultiu d’hortalisses, al de Trinitat Nova un cinefòrum al voltant del film La vida es bella, i al de Prosperitat un espectacle teatral. A més, a Can Basté hi haurà una segona sessió del taller infantil de teixit amb llana que ja es va celebrar la setmana anterior.

El dissabte arrencarà amb un nou taller familiar al Castell de Torre Baró, continuarà amb el retorn dels Vermutsicals al Casal de Barri Prosperitat, amb la música blues com a protagonista, i ja a la tarda podreu gaudir, per una banda, d’una nova proposta del cicle Barcelona Districte Cultural al Centre Cívic Zona Nord, amb l’obra per a adults interpretada per infants “Silence”, i per l’altra, d’una experiència ben singular: podreu formar part per un dia de l’icònic videoclip “Thriller” de Michael Jackson, gràcies a la masterclass de ball gratuïta que us ofereix Can Verdaguer. D’aquí avancem cinc dies fins al dijous, dia en que podreu gaudir d’una tarda de jocs de taula a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, i de xerrades sobre notícies falses i salut amb l’Espai de Suport Nou Barris – Horta, el feng shui al Centre Cívic Torre Llobeta, i els inicis de la filosofia a Can Verdaguer. Esperem que amb tot això passeu una setmana ben entretinguda i que aprofiteu el pont, si en feu, per descansar, ja que la propera agenda arribarà molt més carregada d’esdeveniments que no us voldreu perdre. Fins d’aquí a set dies!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X