Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 29 d'octubre al 4 de novembre?

· Quan? Del 29 d'octubre al 4 de novembre de 2021

L’agenda setmanal que ens portarà de l’octubre al novembre conté una lluita aferrissada entre les castanyes, els moniatos, els panellets i les carabasses de Halloween per ser-ne els protagonistes. I això només pot voler dir que la Castanyada ja és aquí! A Nou Barris la celebrarem tan intensament com sempre, ja sigui amb els esdeveniments de caire més tradicional, amb els de contingut més terrorífic que engloba la Nit d’Ànimes, o amb els que hibriden totes dues corrents. Divendres a la tarda serà el moment àlgid, amb activitats a Verdun, Roquetes, Can Peguera, el Turó de la Peira, la Prosperitat i Torre Baró. Dissabte us esperen tardes d’animació infantil als centres cívics Can Basté i Torre Llobeta, un passatge del terror al Casal de Barri Prosperitat i un taller matinal de panellets també a Can Basté. I diumenge a la nit posarem el punt i final als actes previs a Tots Sants amb el tradicional festival Marrameu, que omplirà de concerts el Casal de Joves Guineueta.

Però el cap de setmana ens reserva altres activitats igualment atractives, com la tarda de contacontes a la Biblioteca Zona Nord o els concerts del Casal de Barri Trinitat Nova, amb el cantant Marc Anglarill actuant per a la gent gran, i Can Verdaguer, amb Sergi Estella revolucionant el galliner amb els seus instruments autofabricats i les seves lletres punyents. Totes tres activitats seran el divendres, mentre que el dissabte al matí se celebraran la cursa d’orientació TIC Bcn 2021 al parc Central de Nou Barris, una ruta de seguiment d’espècies invasores pels voltants del Castell de Torre Baró, i la visita guiada que Can Basté organitza a l’exposició “Campo de imágenes”, al Centre de Fotografia KBr. Tancarem el cap de setmana amb una nova matinal sardanista al parc de la Guineueta, i amb una festa vespertina per celebrar els tres anys d’existència de les Bruixes i Bruixots de la Trinitat Nova.

I ja la setmana vinent, el novembre començarà tímid en nombre d’esdeveniments, però tots ells interessants: dimecres al matí podeu sumar-vos a la visita guiada que el Castell de Torre Baró organitza al parc del Laberint d’Horta, mentre que dijous serà el dia de les xerrades, amb una sobre fake news i salut pública a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, una altra sobre la memòria al Centre Cívic Torre Llobeta, i una darrera dins el cicle sobre l’antic Egipte a Can Verdaguer. A més, podreu visitar les tres exposicions que s’estrenaran en diversos equipaments del districte, o les vuit que viuen els seus darrers dies en cartell. Si decidiu fer-ho amb la vostra indumentària habitual o amb una disfressa de mort vivent ja és cosa vostra. Escolliu el que escolliu, que tingueu una bona setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X