Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 29 de novembre al 5 de desembre?

· Quan? Del 29 de novembre al 5 de desembre de 2019

En els propers set dies donarem la benvinguda a un mes de desembre tan esperat pels fans del Nadal (dimecres ja es posa en marxa la Fira a la Marquesina de Via Júlia!) com temut pels més fredolics. I viurem un nou Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, un reconeixement que se celebra cada 3 de desembre. Aquesta data suposarà l’inici d’una sèrie d’esdeveniments per visibilitzar i reivindicar el paper dins la societat d’aquest col·lectiu. El mateix dimarts al matí tindrà lloc la ja clàssica activitat “Vine a ballar amb nosaltres” al pati de la Seu del Districte, mentre que a la tarda la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta acollirà la projecció del documental “Cada quinze dies”, un col·loqui amb el seu equip i la presentació de l’exposició “Viure amb una altra mirada”, creada per l’entitat ASENDI. I el dimecres 4 està programada la representació d'”El sexe dels àngels”, una obra teatral que s’atreveix a parlar sense complexes de sexualitat i discapacitat, i per la qual ja podeu reservar les entrades gratuïtes al mateix lloc on tindrà lloc la funció, l’Espai Jove Les Basses.

Però abans de tot això se’ns presenta un cap de setmana que serà força intens, i que arrenca avui divendres amb l’activitat final del cicle “De Nou Barris al món”: un cinefòrum al Casal de Barri Trinitat Nova, on podreu veure el documental “Sense cinema”, l’acció del qual transcorre a la ciutat d’Alger, i conèixer al seu director, convidat al col·loqui posterior. Serà un bon moment per, si no ho heu fet encara, visitar les dues exposicions del cicle, situades també al Casal de Barri. També avui viurem els darrers esdeveniments al districte vinculats al Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones: una jornada matinal on diverses entitats posaran en comú les seves experiències en matèria de prevenció de la violència masclista, una caminada de sensibilització per la Zona Nord i un espectacle a base de contes d’amor al Centre Ton i Guida.

No passem pàgina encara d’aquest carregat divendres, que serà també testimoni de la jornada final d’intercanvi de la campanya “Renova la teva roba” a la Casa de l’Aigua, el Casal de Barri Trinitat Nova i el de Torre Baró, on a més hi haurà un taller gratuït de customització de roba. I encara més: prospostes de cinema, teatre, circ, i fins a 5 concerts que van des de la trobada de corals de gent gran a Vilapicina al recull d’àrees operístiques en clau d’humor del Casal de Barri Verdun. Ara sí, saltem al dissabte, un dia ple de propostes per a la mainada, i una de teatre familiar al Centre Cívic Zona Nord, on podreu gaudir gratuïtament de les aventures de “L’endrapasomnis” en una nova proposta del cicle Barcelona Districte Cultural. Però si busqueu emocions més fortes, us recomanem el cabaret solidari de circ en un nou Lokal de Risc a l’Ateneu Popular Nou Barris, o fins i tot el joc de supervivència Zombie Zone al barri de Porta. La ballada de sardanes de diumenge al matí al parc de la Guineueta posarà fi al cap de setmana però no a la nostra agenda, que hem començat a comentar per la meitat. Si sou més de respectar l’ordre cronològic, tothom tranquil: aquí teniu l’agenda per consultar-la de divendres a dijous. I que tingueu bona setmana!

Activitats del 29 de novembre al 5 de desembre

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X