Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 29 de juliol al 4 d'agost?

· Quan? Del 29 de juliol al 4 d'agost de 2022

Breakdance, gòspel, poesia i molts concerts per encetar l'agost, un mes durant el qual no tots els equipaments faran vacances.

Arribats a aquesta època de l’any, el món es divideix inevitablement en dos bàndols irreconciliables: les persones que ja estan de vacances i les que encara no ho estan. Per alleugerir les tensions i fomentar la germanor entre aquestes dues faccions, a Nou Barris intentem que la roda de les activitats no s’aturi durant l’agost, i uns quants equipaments, com la Biblioteca Nou Barris, els centres cívics Can Verdaguer i Torre Llobeta o l’Espai Jove Les Basses, continuaran obrint-vos les portes i oferint-vos opcions de lleure fins que arribi el setembre. Altres sí que estan a punt de tancar el curs, com el Casal de Barri La Cosa Nostra i el Casal de Joves Prosperitat, i tots dos celebraran la festa final aquest divendres, com veureu a l’inici de l’agenda setmanal.

La de dissabte serà una tarda eminentment musical, amb exhibició de breakdance a l’Espai Jove Les Basses i concert de piano i veu a càrrec d’Edmanuel García al Castell de Torre Baró, mentre que al Casal de Barri Trinitat Nova la vetllada serà completa, amb la presentació del seu nou grup de gòspel donant pas a una nova edició dels concerts del NovaFest, aquest cop amb les actuacions de BruceCat, The Replicants i Blues Social Club.

De dimarts a dijous, el protagonisme és per als dos primers concerts al jardí de Can Verdaguer, amb les actuacions dels duets Oller i Guerra i Davy Lyons & Nacho López, d’un total de sis bolos programats en aquest marc incomparable les properes setmanes. En aquest període final de l’agenda també hi trobareu activitats infantils i una tarda de poesia al Centre Cívic Torre Llobeta, més propostes per als nens i nenes dins del cicle Viu l’agost al Verdun i els ja habituals esdeveniments de l’Operación Solete, que tampoc descansen a l’agost. I si teniu més de 12 anys i poc a fer a les tardes del mes d’agost, atenció a l’última pàgina, on hi trobareu la proposta de lleure de l’Espai Jove Les Basses perquè el mes us passi volant. Estigueu de vacances o no, sempre és bon moment per ser i fer a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X