Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 28 d'octubre al 3 de novembre?

· Quan? Del 28 d'octubre al 3 de novembre de 2022

La Nit d'Ànimes es desplega pel districte per als i les amants de la Castanyada i el Halloween. El dijous, primera jornada de les Trobades d'Economia i nova conferència del cicle Argumenta BCN.

Pràcticament podem dir que la festivitat de Tots Sants marcarà un abans i un després en les activitats que us presentem a l’agenda d’aquesta setmana. Comencem doncs per l’abans, uns darrers dies d’octubre on, com ve sent habitual els darrers anys, castanyeres i monstres terrorífics competiran per guanyar-se l’atenció de grans i petits, a través de tot un seguit d’esdeveniments que les diverses entitats del nostre districte han batejat amb el nom de Nit d’Ànimes. En total són 13 activitats les que trobareu entre divendres i dilluns, amb castanyes, panellets, bruixes, bruixots, castanyeres, túnels de la por i sobretot moltes ganes de festa en totes elles. El punt i final el posarà el Casal de Joves Guineueta, que dilluns a la nit acollirà el Marrameu, la clàssica nit de concerts que aquest any arriba a la seva 21a edició.

Però durant el cap de setmana també podreu gaudir d’altres actes atemporals, que no impliquen la ingesta de castanyes incandescents ni un ingrés hospitalari provocat per l’ensurt d’un mort vivent. Dins aquesta categoria, divendres podreu participar en alguna de les propostes del Centre Cívic Torre Llobeta, que oferirà l’espectacle teatral “Severa vigilancia” a les 19 h i una conversa per conèixer de prop la realitat de les persones trans a les 19.30 h. I el dissabte arrencarà amb les habituals activitats mediambientals del Castell de Torre Baró, amb un taller familiar, i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, amb una sortida guiada de temàtica boletaire, mentre que al migdia la mateixa Casa de l’Aigua acollirà un concert audiovisual on la banda Lab Sons Quartet repassarà la història del soul.

I després de Tots Sants? Doncs ja serem al novembre, però ens seguim fixant en la Casa de l’Aigua, on dijous viurem la primera jornada de l’edició d’aquest any de les Trobades d’Economia de Nou Barris, que girarà al voltant de la relació entre tecnologia i ètica a través d’un seguit de presentacions i debats. Parlant de debats, el Centre Cívic Torre Llobeta acollirà una nova conferència del cicle Argumenta BCN, que se centrarà en la recerca d’un model de ciutat més habitable i oberta a la convivència. I no ens oblidem de la Biblioteca Nou Barris, que aquest mes bufarà les espelmes pel seu 25è aniversari, i començarà les celebracions amb monòlegs per al públic adult i contacontes per als infants, dues activitats que també tindran lloc el dijous. Ara ja podeu obrir el PDF, i sobretot repassar-lo fins al final, on hi trobareu noves exposicions i la informació del Concurs d’Apertitus de Nou Barris, que ens fa albirar un novembre ple de panxes contentes. Així doncs, bona agenda i bon profit!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X