Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 28 de maig al 3 de juny?

· Quan? Del 28 de maig al 3 de juny de 2021

Com qui no vol la cosa el maig se’ns escapa de les mans i entrem ja al juny, sempre sinònim d’inici de les calors estiuenques. La nostra fórmula per celebrar-ho és la de sempre: set dies plens d’activitats per a tots els gustos i edats. I algunes de tan esperades com el retorn del festival itinerant Erràtik, una mostra d’arts de la gent jove i per a la gent jove, que aquest divendres aterra a les pistes Antoni Gelabert. Competirà per la vostra atenció amb tres xerrades d’allò més interessants: una taula rodona online sobre humor gràfic amb quatre il·lustradores com a protagonistes, organitzada per Can Verdaguer; la conferència sobre l’antiga escola i guarderia Pla de Fornells de l’Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris, també retransmesa en línia; i la xerrada sobre la relació entre literatura fantàstica i cinema que se celebrarà al Casal de Barri Trinitat Nova.

Divendres també podreu gaudir del concert de Los Perlas al Casal de Joves Guineueta, i d’una pel·lícula sorpresa a Can Basté, cortesia de l’equip d’El Generador, en un cap de setmana d’allò més cinèfil al centre cívic del passeig Fabra i Puig, ja que dissabte acollirà la projecció del clàssic de Charles Chaplin “El gran dictador”. Continuem amb el dissabte perquè també us oferirà les habituals propostes mediambientals del Castell de Torre Baró i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, el concert dels rockers Atomic Leopards al Casal de Barri Prosperitat i, com a activitat més remarcable, la festa Nou Barris meets New Orleans a l’Ateneu Popular Nou Barris, que ja té algunes activitats amb l’aforament complet, però on encara podreu gaudir de bon jazz i gastronomia a l’estil de Louisiana, a més d’alguna sorpresa sobre rodes més…

El diumenge podeu començar-lo fent cames a la passejada popular que organitza Nou Barris Taller d’Idees, i rematar-lo a la tarda amb el nou concert del cicle “A Nou Barris donem la nota”, aquest cop al barri de la Prosperitat. I dilluns s’acabarà el maig i començarà una setmana que ens portarà una xerrada sobre les dificultats de la regularització de les persones migrants a la Biblioteca les Roquetes, a més del gruix d’activitats de la Setmana del Medi Ambient que organitza Can Verdaguer, amb una conferència sobre estalvi energètic i dos tallers al voltant de l’emergència climàtica. Acabem esmentant que a la part final de l’agenda, a més del tradicional recull d’exposicions, hi trobareu la informació sobre el programa de Patis Escolars Oberts, que aquest cap de setmana reprèn les activitats de lleure al districte. Les cartes ja són sobre la taula, escolliu les vostres i a gaudir de l’oci a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X