Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 28 de juny al 4 de juliol?

· Quan? Del 28 de juny al 4 de juliol de 2024

La Festa Major de Torre Baró i el Dia de l'Orgull LGTBI celebren el gruix de les seves activitats, mentre els cicles L'Estiu, al Pati! i Pantalla Barcelona comencen amb nits de cinema a la fresca.

Hem vist durant les darreres setmanes com arribava el final de curs a les escoles i molts altres equipaments, però malgrat això, l’agenda setmanal de Nou Barris està més en forma que mai, presumint de nombre de pàgines i qualitat de les activitats. Hi posa el seu granet de sorra el barri de Torre Baró i la seva Festa Major, que celebrarà gairebé tots els seus esdeveniments entre divendres i diumenge a cavall entre el Campillo de la Virgen i la plaça Eucaliptus. El Dia de l’Orgull LGTBI i el cicle d’activitats al seu voltant Orgull de Barri també són protagonistes principals dels propers dies, amb activitats com la festa amb concert de Floranina de divendres a Can Verdaguer, la mostra d’entitats i artesanes de dissabte als jardins de Llucmajor, o el Cinefòrum a les Ones de Can Basté, també dissabte.

A la recerca de la brisa perduda

Amb l’arribada del juliol arriba també una activitat clàssica de la temporada estiuenca: el cinema a la fresca. I és que a més dels diversos equipaments que en programaran periòdicament durant les properes setmanes, dijous comencen a Ciutat Meridiana amb “Te estoy amando locamente” les projeccions del cicle Pantalla Barcelona al districte, que es repartiran entre el parc de l’Aqüeducte i la plaça Can Basté, i dimecres tindrà lloc la primera activitat del cicle “L’Estiu, al Pati!” amb una mostra de curtmetratges dirigits per dones, preludi dels quatre caps de setmana plens de concerts que viurem al pati de la Seu del Districte durant tot el mes.

A banda del cinema, durant el cap de setmana trobarem espectacles de teatre, circ i dansa repartits per diversos espais, i la música també tindrà un paper destacat els propers dies, amb concerts com el recital de flauta de dissabte al migdia a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, o l’actuació del trio de jazz liderat per la trombonista Alba Pujals que dijous inaugurarà la temporada de Tardes al Jardí de Can Verdaguer. Tot això, la 7a Trobada de Grups d’Havaneres encapçalant les propostes per a la gent gran, noves activitats del cicle Estiu Adoles100 i molts més esdeveniments per al públic infantil, al vostre abast aquí sota, a només un clic. Hidrateu-vos força, i a per una nova setmana d’entreteniment a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X