Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 28 de juliol al 3 d'agost?

· Quan? Del 28 de juliol al 3 d'agost de 2023

Els comerciants de la Zona Nord acomiaden el curs amb una festa, i equipaments com l'Espai Jove Les Basses o el Casal de Barri Verdun ens presenten les seves propostes per al mes d'agost.

Vivim els últims dies de juliol, i això significa que molts equipaments estan a punt de tancar unes setmanes per gaudir d’unes merescudes vacances. Però també n’hi ha uns quants que mantindran les portes obertes durant el mes d’agost, perquè els pugueu utilitzar com a refugis climàtics quan la calor sigui intensa, o simplement perquè pugueu participar a les seves activitats. És el cas de l’Espai Jove Les Basses, que cada tarda entre setmana fins al 31 d’agost oferirà tota mena d’activitats de dinamització per al públic jove. Trobareu aquesta informació al final de l’agenda setmanal, a l’apartat d’activitats periòdiques, juntament amb la proposta del Casal de Barri Verdun, que en aquest cas obrirà alguns matins.

I seguim a Verdun, perquè el seu Casal de Barri organitza també activitats com circ, jocs o cinema al llarg de les tardes i nits de l’agost, repartides per diversos emplaçaments del barri. Altres espais que estaran encantats de rebre-us durant tot el mes són el Centre Cívic Torre Llobeta, que dimecres inaugurarà una sèrie d’activitats organitzades pel CIS Cotxeres amb un taller de gelats saludables, i la Biblioteca Nou Barris, que dijous al matí oferirà un taller infantil de hip hop i dansa urbana amb uns mestres de cerimònies ben especials, la prestigiosa companyia Brodas Bros.

Però ens hem saltat la part que molts i moltes de vosaltres espereu amb més ganes: el cap de setmana! El que està a punt de començar presenta una oferta reduïda però gens menyspreable, que inclou activitats com un cinefòrum amb el clàssic de Berlanga “La escopeta nacional” (divendres al Casal de Barri Trinitat Nova), una contundent nit de dj’s en una festa amb denominació d’origen brasilera (dissabte al parc de Can Dragó) o, al llarg de tot el diumenge, la Traka Final que l’Associació de Comerciants Zona Nord ha preparat a la plaça Roja de Ciutat Meridiana per acomiadar el curs de la millor manera. Com sempre ens hem deixat alguns esdeveniments al tinter, que trobareu repartits al llarg de les quatre pàgines del PDF. No oblideu repassar-lo, hidratar-vos de valent i viure una nova i esplèndida setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X