Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 28 de febrer al 5 de març?

· Quan? 28 de febrer de 2020

Hem deixat enrere el Carnaval, del qual encara trobareu alguna festa tardanera en aquesta nova agenda setmanal, i el seu lloc passa a ocupar-lo una celebració ben diferent, però també reivindicativa, alegre i amb molta repercussió al districte: el Dia Internacional de les Dones, que tot i celebrar-se el 8 de març, ja és tradició que escampi les seves activitats al llarg de tot el mes. Unes activitats que arrencaran dissabte a la nit amb el concert d’artistes eminentment femenines que organitza el grup Acció Contra la Violència Domèstica a Can Basté, i que prendran volada a partir de dilluns, primer dia de la Setmana de la Dona Treballadora a Roquetes, mentre que dimarts començarà la de Can Verdaguer i dijous ho farà la Quinzena de les Dones del Centre Cívic Torre Llobeta. Podreu gaudir d’esdeveniments com la tarda d’activitats diverses de dilluns a la plaça Roquetes, l’espectacle teatral “Un dret, un vot” de dimarts a la Biblioteca les Roquetes o, la mateixa tarda, la gimcana “El barri suma salut” a la plaça Carmen Laforet, a més de la desena d’exposicions vinculades al tema femení que s’estrenaran durant aquests dies als diversos equipaments de Nou Barris.

Però els propers set dies, i en especial aquest cap de setmana, ens reserven moltes més alegries. Avui divendres us espera una tarda on podreu gaudir d’un espectacle d’humor improvisat a Torre Llobeta, una cerimònia del te tradicional al Ton i Guida o, ja de nit, una bona dosi de rock amb Inmortales Band al Casal de Barri Prosperitat, que viurà un cap de setmana ple de concerts. Però els protagonistes del dia seran els casals de joves, amb tarda de dansa organitzada pel de Zona Nord, concurs de pintxos i karaoke a càrrec del de Porta, i concerts als de la Prosperitat i la Guineueta. Dissabte tindreu activitats infantils matí i tarda i ballada de swing per començar el dia amb energia a la plaça Can Basté, però els plats forts estaran a l’Espai Jove Les Basses, amb un espectacle de lluita lliure més a prop del teatre que de l’esport, i al Centre Cívic Zona Nord, on el cicle Barcelona Districte Cultural us convida a passar una tarda de teatre, humor i balls hindús amb l’obra “Bollywood, Bombay, Barcelona”, que podreu gaudir gratuïtament.

El diumenge rematarà un gran cap de setmana oferint-vos una passejada en clau de memòria històrica per Canyelles i la Guineueta, un nou matí de blues a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova o una Diada del Soci de l’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé que es repartirà entre la plaça Major de Nou Barris i el parc de Can Dragó. I la propera setmana, a més d’arribar carregada d’activitats infantils cada dia, oferirà també diverses xerrades sobre la preinscripció del proper curs, per a famílies amb alumnes a punt de cursar P3 o 1r d’ESO, així com una jornada per conèixer les diferents opcions de batxillerat al PIJ Nou Barris, dins la campanya “In-forma’t”. La recomanació final ens porta al Casal de Gent Gran Pau Casals, que dimecres a la tarda acollirà la presentació del curtmetratge que els seus usuaris i usuàries han escrit i protagonitzat amb l’ajuda d’El Parlante. Amb tot això i la resta d’actes que trobareu a l’agenda, ens queda una setmana més que prometedora. Ara us toca a vosaltres aprofitar-la al màxim!

Activitats del 28 de febrer al 5 de març

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X