Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 28 d'abril al 4 de maig?

· Quan? Del 28 d'abril al 4 de maig de 2023

El Festival de Dansa de Nou Barris encapçala les activitats pel Dia Internacional de la Dansa, en un cap de setmana amb segona edició de La Culturalíssima i Feria de Abril a les Roquetes i la Prosperitat.

Ja hem deixat enrere la festivitat de Sant Jordi i encarem la del Dia del Treball (que se celebra, curiosament, no treballant), però entremig hi trobem una altra efemèride, potser no tan coneguda, però amb molta influència en l’agenda setmanal que us presentem avui: el Dia Internacional de la Dansa, marcat al calendari pel proper dissabte 29. És clar que la vigília, divendres, ja es farà notar al districte amb una performance a la plaça Major de Nou Barris que tindrà la gent gran com a protagonista, un espectacle al Centre Cívic Torre Llobeta, i la presentació a la plaça Sóller de la 29a edició del Festival de Dansa de Nou Barris. Aquest tindrà lloc l’endemà, dissabte, com sempre al teatre del Centre Cívic Zona Nord, i amb la participació de cossos de ball originaris del Perú, la Xina, Bolívia i Turquia per donar-li el toc internacional que el caracteritza. Les activitats on poder practicar la ballaruca no s’acaben aquí, ja que entre dissabte i diumenge se celebraran sengles Ferias de Abril a la plaça de Roquetes i a la d’Ángel Pestaña, i diumenge el parc de la Guineueta acollirà una ballada de sardanes amb la cobla Principal del Llobregat.

Però a banda de ballar, aquests propers set dies hi ha moltes més coses a fer a Nou Barris. Divendres arrenquem el matí amb una ruta inclosa dins el festival d’arquitectura Model, que us durà del Castell de Torre Baró a la Casa de l’Aigua tot explorant la relació entre les persones i el territori, mentre que al Casal de Barri la Cosa Nostra conclourà la setmana cultural amb una tarda de moda i una nit de rap, i al Casal de Barri Verdun una xerrada posarà punt i final als actes al districte al voltant del Dia de la Visibilitat Lèsbica. Dissabte La Culturalíssima celebrarà al parc del Turó de la Peira la diversitat de cultures i orígens que conviuen en aquest barri i al de Can Peguera, abans d’una tarda d’activitats infantils amb espectacle al Centre Cívic Torre Llobeta i taller a Can Basté. I un cop superat l’1 de maig, la setmana ens portarà moltes més activitats infantils i una tarda de dijous plena de xerrades, entre les quals destaquem la del cicle Argumenta BCN al Centre Cívic Torre Llobeta, centrada en definir què és exactament la pau. I després d’aquest aperitiu cultural, us deixem amb el menú setmanal complet, que trobareu al PDF d’aquí sota. Que gaudiu la setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X