Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 27 de setembre al 3 d'octubre?

· Quan? Del 27 de setembre al 3 d'octubre de 2019

Un cop superades les festes de la Mercè que tan bon regust ens han deixat, Nou Barris no s’atura i ens ofereix una nova setmana plena de celebracions, esdeveniments al carrer i espectacles del màxim interès, com els que us esperen aquesta mateixa tarda de divendres: els centres cívics Torre Llobeta i Zona Nord han programat cadascun una obra de teatre, mentre que a Can Verdaguer s’han decantat per la música de piano i veus que hi oferirà el duet Blue Birds per encetar el cap de setmana. Dissabte el ventall de possibilitats s’obrirà encara més: al matí hi haurà activitats mediambientals organitzades pel Castell de Torre Baró i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, mentre la plaça Primer de Maig acollirà la festa de la diversitat intercultural que caracteritza el barri en un nou Dia de la Zona Nord. A la tarda coincidiran fins a tres activitats pel públic familiar en diversos equipaments, i a la nit el ritme africà posseirà l’Espai Jove les Basses amb la festa “Kay Féth! (Vine a ballar!)”.

Capítol apart mereix la Prosperitat, que continua commemorant el seu centenari amb un no parar d’actes. Dissabte la companyia Els Pirates prendrà els carrers del barri amb l’espectacle “Brossa al carrer”, abans que a la plaça de les Treballadores i Treballadors de la Harry Walker hi comenci a sonar el rock de La Banda Trapera del Río i la resta de grups que actuaran al ProspeRock. Per diumenge al matí quedarà la ballada de sardanes, on la Cobla Sabadell tindrà l’honor d’estrenar una sardana dedicada al barri. I tot això, mentre transcorren els darrers dies de la Festa Major de Verdum, que aquest vespre viurà la Nit Jove amb actuacions de bandes com Mateolika, Komando Pacharán o Axirripunk, i de La Titellada, que culminarà diumenge a l’Ateneu Popular Nou Barris, amb l’espectacle gratuït “La petita Capmany”.

A partir de dilluns el protagonisme serà per a la gent gran, ja que l’1 d’octubre se celebra el seu Dia Internacional, i al voltant d’aquesta data s’han organitzat un munt de xerrades, concerts i tot tipus d’activitats al districte. Destaquem la 2a Jornada de la Gent Gran de dilluns al matí a la Seu del Districte, amb una conferència sobre l’edatisme i la projecció del curt sorgit del Casal de Roquetes “És per a nosaltres”, així com les nombroses propostes de la Setmana de la Gent Gran a la Zona Nord. I finalment us informem que aquests propers dies són els darrers per visitar fins a 12 exposicions que en breu s’acomiaden del públic, així que si les voleu veure, és ara o mai. Moltes coses a fer en només set dies: ja podeu encetar l’agenda setmanal i entrar en acció!

Activitats del 27 de setembre al 3 d’octubre

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X