Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 27 de maig al 2 de juny?

· Quan? Del 27 de maig al 2 de juny de 2022

Sabem que les emocions viscudes durant la Festa Major de Nou Barris han estat molt fortes (i les temperatures, molt altes), però haureu de demostrar la vostra capacitat de recuperació, perquè els reptes festius i culturals que ens proposen els propers set dies a Nou Barris també son d’alt rendiment. El divendres ja comença una nova festa major, i no una de qualsevol, sinó una amb tanta solera com la de la Prosperitat. Seran deu dies amb les inclassificables activitats que les seves penyes han esperat tres anys per poder tornar a celebrar, i aquest cap de setmana ja podreu gaudir-hi de nombrosos concerts i particulars concursos, a més del pregó a càrrec de l’Associació de Veïnes i Veïns. Però el divendres us oferirà moltes més possibilitats arreu del districte, com per exemple acostar-vos a la tarda familiar amb la que el projecte VilaVeïna omplirà de jocs i llibres l’exterior de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, aprofitar l’última oportunitat per veure els tres espectacles del circuit de microteatre “DProp”, en aquest cas a Can Basté, o bé participar al festival artístic juvenil Erràtik, que organitza l’Ateneu Popular Nou Barris i que aquest any se celebrarà als jardins de l’Amistat.

El dissabte serà un bon dia per passejar tranquil·lament pel passeig Fabra i Puig, i és que de 10 a 21 h aquest serà l’escenari d’una nova jornada d’Obrim Carrers. Un espai lliure de vehicles que en aquesta ocasió coincidirà amb el retorn d’El Comerç de Nou Barris es Mou, la mostra de comerç de la plaça Virrei Amat que us oferirà un vermut musical i moltes més activitats al llarg de tot el dia. A la tarda arribarà el moment de prendre decisions importants, perquè l’acumulació de plans interessants és extrema: un pla familiar amb la Festa de la Primavera del Centre Cívic Torre Llobeta? Una mica de cinema alternatiu amb el BCN Film Fest i el clàssic de David Cronenberg “Crash” a Can Basté? Una ració de talent local amb els concerts del Nova Fest al Casal de Barri Trinitat Nova? Una vetllada per regalar-vos el gust i l’oïda amb les propostes senegaleses del festival Sargal Adama a l’Espai Jove les Basses? O us deixareu guiar pel segell de qualitat de l’Ateneu Popular Nou Barris i escollireu la seva tarda de circ (amb l’espectacle capil·lar Bakana de la cia. Das Arnakd) i música a la fresca?

Les propostes de l’Ateneu Popular Nou Barris no s’acaben aquí, ja que diumenge acollirà l’estrena de la nova gamberrada de la companyia local Eclipse Teatro, “Ellas son el milagro”. Però abans d’això, des de les 11 h del matí podreu gaudir al parc del Turó de la Peira de la primera edició de La Culturalíssima, una festa on la gastronomia i la multiculturalitat aniran de bracet. I a partir de dilluns, com de costum, tenim una mica de tot: noves exposicions, com l’estrena de “Bon dia / bona nit” a Can Basté dins del cicle Temporals; nous tallers, com el que dijous us descobrirà els secrets del TikTok a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta; moltes activitats per a la gent gran, i també xerrades, com la que us ensenyarà a distingir entre bon tracte i maltractament al Centre Cívic Torre Llobeta, o la presentació del llibre “Problemes de gènere” a càrrec de Bel Olid a la Biblioteca Nou Barris, totes dues dijous. Tots aquests son els nostres imperdibles de la setmana, però al final els importants son els vostres, i aquests només els descobrireu obrint el PDF. Bona tria i bona setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X