Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 27 de gener al 2 de febrer?

· Quan? Del 27 de gener al 2 de febrer de 2023

Molts concerts, noves cites amb els cicles "Pantalla Barcelona" i "Música Z" i, per al públic jove, la fira d'entitats formatives Cursa't i les primeres activitats d'In-forma't.

Entre temperatures anormalment altes, cançons virals de venjança cap a l’exparella i temperatures anormalment baixes, com qui no vol la cosa el gener ha passat volant, però abans d’acomiadar-se definitivament, ens deixarà un darrer cap de setmana que a Nou Barris promet ser bastant memorable. Per començar, divendres al matí, el públic jove a la recerca de formació gratuïta de tot tipus té una cita obligada amb la fira Cursa’t, que omplirà l’Espai Jove Les Basses d’stands on una bona colla d’entitats hi presentaran la seva oferta d’aprenentatge. A la tarda, els plans vindran de dos en dos: per al públic infantil, tallers a la Biblioteca Zona Nord i a Can Basté; per als amants del cinema espanyol, es projectarà la recent “El inconveniente” al Centre Cívic Zona Nord, dins el cicle “Pantalla Barcelona”, i la més vintage “El perro del hortelano” al Casal de Barri Trinitat Nova; qui busqui música la trobarà a Can Verdaguer, amb concert clàssic del cicle “Música Z”, i a l’Ateneu Popular Nou Barris, amb la jornada inaugural del festival de hardcore Can’t Keep Us Down; i el teatre estarà present al Centre Cívic Torre Llobeta, amb “Dobles vidas”, i al Casal de Barri Prosperitat, amb les marionetes per a adults de “Les vespes”.

El dissabte al matí també es presenta força atapeït, amb activitats com el veterà torneig de voleibol Prospe Iglú al poliesportiu Valldaura, un taller de dansa contemporània a Can Verdaguer o una xerrada sobre art i presons, amb posterior vermut musical, al Casal de Barri Prosperitat. A la tarda, el conte de “L’anegueta gorda” entretindrà el públic més menut al Centre Cívic Torre Llobeta i, en l’apartat musical, a la segona jornada del Can’t Keep Us Down s’hi afegiran un concert de joves valors del món del rap a l’Espai Jove Les Basses i l’actuació de la coral LGTBI+ Barcelona Rainbow Singers al teatre del Centre Cívic Zona Nord. Com quasi sempre, les sardanes posaran el punt i final a les cites del cap de setmana, amb ballada i trobada de colles veteranes diumenge al matí al parc de la Guineueta.

A partir de dilluns, a l’agenda setmanal hi trobareu com de costum una pila d’esdeveniments diversos als casals de gent gran i a les biblioteques, en una setmana que arrencarà amb un monogràfic sobre els drets sexuals i reproductius de les dones a la Bòbila de Porta, i que dijous ens depararà dues interessants conferències als centres cívics: una sobre legislació i drets de les dones a Torre Llobeta, i una sobre els papirs d’Oxirrinc dins el cicle de l’antic Egipte a Can Verdaguer. A més, arribaran les primeres xerrades del cicle In-forma’t, dimecres i dijous al Punt InfoJove de l’Espai Jove Les Basses, on el públic juvenil i les seves famílies descobriran noves possibilitats per avançar en el cicle formatiu. Esperem haver-vos obert la gana d’activitats, perquè just aquí sota hi teniu el PDF amb el menú complet de la setmana. Bon appetit!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X