Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 26 de març a l'1 d'abril?

· Quan? Del 26 de març a l'1 d'abril de 2021

Contes per a adults, titelles, concerts de flamenc i clàssica des de casa, i diverses projeccions pels dies previs a la Setmana Santa.

Els períodes de vacances sempre tenen una incidència directa a l’agenda d’activitats del districte, que veu com durant aquests dies es redueix sensiblement el nombre d’esdeveniments. Tot i això, som a les portes d’un cap de setmana més que digne en aquest sentit, i fins i tot amb les absències d’actes que ja han exhaurit entrades, com el concert de Ladilla Rusa del cicle Cítric o els monòlegs d’Ana Polo i Maria Rovira al Casal de Joves Guineueta, al nostre document hi trobareu un bon grapat de coses per fer.

Pel divendres a la tarda us esperen opcions tan interessants com la xerrada sobre l’escena musical barcelonina que el periodista Nando Cruz oferirà a l’Ateneu Popular Nou Barris com a part del Cítric, o bé, més de cara a la mainada, un espectacle de titelles basat en l’obra de Joana Raspall al Centre Ton i Guida. I si no voleu sortir de casa, cap problema: podreu gaudir del taller de dibuix naturalista de la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, o triar entre dos concerts tan temptadors com el del trio flamenc La Prenda Roja a Can Verdaguer o el de la formació de cordes i vents Calando Ensemble al Centre Cívic Torre Llobeta, dins el Barcelona Obertura Spring Festival. El dissabte també podreu estar entretinguts tot el dia, amb un cinefòrum matinal sobre alimentació sostenible al Casal de Barri Trinitat Nova, un concert de Pogo Sobre mi Madre en horari de vermut a la teulada del Casal de Barri Prosperitat, i una tarda de curts dirigits per dones a Can Basté i de contes per a adults al Centre Cívic Torre Llobeta.

De la programació de diumenge destaquem les sardanes que no es podran ballar però sí escoltar a la plaça Major de Nou Barris, amb la cobla Sabadell, mentre que de dilluns a dimecres els i les més joves podran passar tres tardes de tallers gratuïts a l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana. I tot això que us hem explicat coincideix amb els darrers dies per presentar els vostres textos al Concurs Literari de Nou Barris, o per visitar fins a set exposicions que properament s’acomiadaran de les parets dels equipaments del districte. Com veieu, hi ha moltes bones raons per passar la setmana a Nou Barris. 

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X