Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 25 de febrer al 3 de març?

· Quan? Del 25 de febrer al 3 de març de 2022

Les celebracions del Carnaval s'estenen per tots els barris del districte i culminen en la gran rua central de dissabte, que anirà de Via Júlia a la plaça Ángel Pestaña.

Normalment seria impossible resumir tota l’agenda setmanal d’activitats en una paraula, però aquest cop seria tan fàcil com escollir entre Carnestoltes o Carnaval. El divendres i el dissabte portaran el rebombori de les rues i la vistositat (i sovint, mordacitat) de les disfresses a tots els racons de Nou Barris, amb moltes activitats destinades al públic infantil, el clàssic Concert Jove del divendres, que aquest any se celebra al parc de l’Aqüeducte de Ciutat Meridiana, i la imprescindible rua central de Nou Barris, amb el seu patxangòdrom marca de la casa a la plaça Ángel Pestaña, com a gran traca final del dissabte.

I si això de disfressar-vos no va amb vosaltres, i sou els típics que quan els pregunten van disfressats “de jo mateix”, no patiu, que el cap de setmana no està perdut: a l’agenda també hi trobareu activitats “carnaval-free”, com per exemple la sessió de Rap amb Valors de divendres al Centre Cívic Torre Llobeta, on descobrireu com sona el rap en llengua aragonesa, o el cinefòrum de dissabte a Can Basté, on us podreu conscienciar dels perills de l’alcoholisme tot recuperant una joia oculta de la filmografia de Billy Wilder. El diumenge ja s’haurà acabat la disbauxa carnavalera, però la música seguirà sonant a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, que al migdia acollirà el concert de l’Escola de Blues Social Club.

A partir de dilluns ja trobarem les primeres activitats vinculades al 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i aquell mateix dia la gent gran del districte ja celebrarà tan destacada data amb un concert de Sílvia Comes al Casal de Gent Gran Vilapicina i la Torre Llobeta. El dimecres, per si encara no heu assumit la fi del Carnestoltes, teniu actes d’enterrament de la sardina a les Roquetes i a Can Peguera, i dijous Can Basté celebrarà dues activitats vinculades a les seves exposicions, mentre a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova el programa Memòria de les Lluites per l’Habitatge a Barcelona hi portarà la presentació d’un llibre que repassa la història de Nou Barris de mitjans del segle XX. Així que, amb disfressa o no, ja està tot a punt per una nova setmana de cultura i entreteniment a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X