Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 25 al 31 d'octubre?

· Quan? Del 25 al 31 d'octubre de 2019

Agenda carregada la que us presentem avui, en una setmana en què haureu de vigilar per on us fiqueu, si no us voleu trobar una bandada de monstres i persones entre vives i mortes com les de la fotografia. I és que a Nou Barris l’arribada de la festivitat de Tots Sants cada any es tradueix en la celebració de Castanyades en el seu format més clàssic, però també de túnels i cases del terror plenes de les criatures més esfereïdores, en sintonia amb l’esperit de Halloween, i fins i tot de festes que uneixen la tradició local amb l’americana. De tot això en tindreu una bona dosi el dijous, amb fins a dotze esdeveniments diferents pensats per a tot tipus de públics, que culminaran a la nit amb els concerts del veterà festival Marrameu al Casal de Joves Guineueta.

Però si no podeu esperar una setmana, avui divendres ja podeu acostar-vos al barri de Porta, on tindrà lloc la Fira dels Monstres, una rua de caràcter infantil que culminarà amb tallers, contes i moltes més activitats al Centre Cívic Can Verdaguer, en un divendres que ens ofereix moltes més possibilitats d’oci: en són bons exemples l’espectacle de circ “Zoom”, fruit de la residència setmanal La Imparcial, a l’Ateneu Popular Nou Barris, la narració oral al voltant de les mil i una nits que acollirà el Centre Ton i Guida dins el festival Munt de Mots, o el teatre de les dones de La Cosa Nostra al Centre Cívic Torre Llobeta. El dissabte també combinarà els túnels del terror, al Casal de Barri Prosperitat i la Masia de la Guineueta, amb cites per a amants de disciplines tan diferents com la meteorologia (amb jornada matinal a la Casa de l’Aigua) o els balls llatins (a la festa que organitza l’Espai Jove Les Basses), a més de moltes activitats infantils i una nova proposta del cicle Barcelona Districte Cultural: aquest cop al Centre Cívic Zona Nord toca teatre per a tots els públics amb “Laika”, una particular i premiada adaptació de la vida i miracles d’aquesta gossa astronauta.

Encara en voleu més? Doncs el festival d’arquitectura 48h Open House Bcn també arriba aquest cap de setmana, i a Nou Barris us permetrà conèixer les interioritats de quatre edificis del districte entre dissabte i diumenge, a més de poder participar en un itinerari matinal pel Rec Comtal. I la comunitat sardanista és un altre dels col·lectius que té aquest cap de setmana marcat en roig al calendari, ja que diumenge se celebra al Parc de la Guineueta un nou Aplec de Tardor de les Roquetes, el 51è ja, on la música de les quatre cobles convidades ressonarà amb la força del primer cop. Per acabar destacarem alguns esdeveniments singulars de la setmana vinent, com el concert Bojos per l’Òpera que podreu gaudir al Casal de Barri Verdun el dimarts, o ja dimecres, la sessió informativa sobre contractes i drets laborals que tindrà lloc a Nou Barris Activa, i la marxa exploratòria on les dones de Roquetes pentinaran el barri a la recerca de punts on millorar la seguretat i accessibilitat. Repasseu l’agenda perquè no se us passi res i, ja sigui al costat d’una castanyera o d’un zombi, que passeu una molt bona setmana!

Activitats del 25 al 31 d’octubre

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X