Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 25 al 31 de març?

· Quan? Del 25 al 31 de març de 2022

Per acomiadar el mes de març us hem preparat una agenda setmanal d’allò més diversa i, ja que estem a final de mes, amb majoria absoluta d’actes gratuïts, a prova de butxaques escurades. Arrenquem amb un divendres que ens ofereix esdeveniments poc freqüents, com la tarda d’activitats que ha preparat la Taula Jove de la Zona Nord, amb tallers, dansa urbana i rap entre altres propostes, o l’actuació de la companyia Invictus Dance Company a la plaça Sóller, on demostraran que ballar amb cadira de rodes pot ser tot un espectacle. També tindrem taller infantil a Can Basté, concert amb la cantautora Patrycia al Centre Ton i Guida, l’espectacle de dansa i teatre “Justo” al Centre Cívic Torre Llobeta i un vespre de poesia i música en clau femenina al Casal de Barri Prosperitat. I per si tot això fos poc, començaran dues cites ja obligades al calendari noubarrienc, que s’allargaran fins dissabte: en clau divulgativa, les Jornades 9 Barris Acull, que aquest any analitzaran el racisme des d’una òptica juvenil al Casal de Barri Trinitat Nova, i en l’apartat més festiu, el Minifestival de música independent de Barcelona, amb fins a 9 concerts del pop més alternatiu a l’Espai Jove Les Basses.

Saltem al dissabte, un dia ideal pels que no tingueu plans, ja que hi haurà dues festes plenes d’activitats durant tot el dia: a la Guineueta, el Casal de Joves organitza una calçotada popular a la plaça Major de Nou Barris, amb matinal infantil, salsa i molta música per acompanyar els calçots, mentre que l’Ateneu Popular Nou Barris acollirà la festa de la Xarxa d’Espais Comunitaris “LaculturaCOM”, amb activitats familiars, xerrades, circ i concerts fins a la matinada. A més, al migdia hi haurà un acte solidari amb el poble ucraïnès a la plaça Ángel Pestaña, i a la tarda, la IX Marató de Contes del Centre Cívic Torre Llobeta, amb doble sessió per a infants i adults, i l’espectacle de circ “Oveja negra” al Centre Cívic Zona Nord, dins la programació de Barcelona Districte Cultural. Diumenge serà el parc de l’Aqüeducte de Ciutat Meridiana el que acollirà una nova jornada festiva amb activitats per a totes les edats, organitzada per la seva Associació de Veïns i Veïnes, mentre a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova hi haurà doble concert de rock al migdia, amb Los Eléctricos i One In All.

A partir de dilluns, arriben les activitats de la Mobile Week BCN, que acostaran la tecnologia al veïnat de Nou Barris amb cinc cites entre dilluns i dijous, repartides pels ateneus de fabricació i les biblioteques del districte. I seguint amb les biblioteques, la de Nou Barris acollirà dimarts un acte commemoratiu del 80è aniversari de la mort del poeta Miguel Hernández, organitzat per Nou Barris Taller d’Idees, mentre que dimecres hi tornarà un altre acte clàssic, la tarda de Circ a la Biblioteca amb les actuacions de l’alumnat del CAC Rogelio Rivel. La xerrada de dijous a Can Verdaguer és molt recomanable per acostar la realitat del col·lectiu LGBTIQ+ a les persones adultes a qui el tema hagi pogut agafar a contrapeu. I ens acomiadem recomanant-vos que repasseu les pàgines finals amb atenció, ja que hi trobareu moltes exposicions que s’acomiaden en breu, algunes que debuten, com la nova proposta del cicle Temporals a Can Basté i, a l’apartat de concursos, tota la informació per si voleu participar al de còmic que organitza un any més Can Verdaguer. 

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X