Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 25 al 31 de gener?

· Quan? Del 25 al 31 de gener de 2019

Aquest cap de setmana celebrarem l'Any Nou xinès, estrenarem el Cítric i podrem gaudir d'un munt de concerts

La festa de Cap d’Any us va deixar amb ganes de més? O potser ja no recordeu com va ser? Tothom tranquil, que demà podreu tornar a celebrar l’Any Nou, en aquest cas el del calendari xinès. Per segon any i després de la bona acollida de la primera edició, diverses entitats de Nou Barris uneixen esforços per oferir un matí de cercavila i actuacions a la plaça Ángel Pestaña, amb el bo i millor de la cultura xinesa. És només una de les moltes propostes interessants que ens porta l’agenda per als propers set dies. També podeu passar la tarda d’avui divendres assistint a una interessant projecció, ja sigui la del documental “Diom” a Can Verdaguer, que explica la història de la cooperativa de manters Diomcoop, o la dels treballs que durant l’any passat van realitzar els i les joves del projecte Ciutat Esperança, que es mostraran al Centre Cívic Zona Nord. Després podeu gaudir d’un dels quatre concerts que hi ha programats al vespre-nit a Torre Llobeta, la Prosperitat, la Guineueta o Can Basté, emmarcats dins estils ben diversos.

Demà dissabte podreu aprendre a construir menjadores per ocells i reparar els vostres mòbils, en sengles tallers a la Casa de l’Aigua i la Biblioteca Nou Barris, o portar la canalla a les activitats infantils que s’organitzen al Casal de Barri de Trinitat Nova – SomLaPera i el Centre Cívic Torre Llobeta, abans que arribin dos plats forts: l’exhibició de lluita lliure Chaos Theory a l’Espai Jove Les Basses, i l’estrena de la 5a edició del cicle Cítric a l’Ateneu Popular de Nou Barris, on les mestres de cerimònies seran les membres del quartet de flamenc experimental LaboratoriA, presentant el seu espectacle “Una mujer fue la causa”.

Si diumenge voleu estirar les cames, podreu fer-ho ballant sardanes a la trobada de colles veteranes que se celebrarà al Parc de la Guineueta, o acostant-vos fins la Casa de l’Aigua per sentir la música de les diferents orquestres de Vozes. I de les activitats intersetmanals, en destaquem la xerrada sobre finances domèstiques que tindrà lloc dimarts al Casal de Barri de Verdun, que de mica en mica va ampliant la seva oferta; l’estrena, dijous, de les conferències sobre música clàssica de Can Verdaguer; i la cita mensual amb el Documental del Mes que, atenció, canvia de dia i passa a ser els dijous al Centre Cívic Torre Llobeta. Però no us hem esmentat ni la meitat d’activitats de l’agenda, així que com sempre us recomanem, obriu-la i feu-la vostra. Feliç recta final de gener!

Activitats del 25 al 31 de gener

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X