Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 24 al 30 de març?

· Quan? Del 24 al 30 de març de 2023

El cap de setmana no ens donarà respir, amb concerts, activitats a l'aire lliure, la marató de contes de Nou Barris, dos espectacles del Barcelona Districte Cultural i dues tardes de Krump a Les Basses.

Si teniu plans per sortir de Nou Barris aquest proper cap de setmana, cancel·leu-los. No se us ha perdut res en cap apartament de la Costa Daurada, xalet de la Cerdanya o boda a la plana de Lleida on us hagin pogut convidar. I si marxeu, ateneu-vos a les conseqüències, perquè la quantitat d’esdeveniments que us arribareu a perdre serà considerable. Ja des de la tarda de divendres, que ens ofereix activitats infantils a Can Basté i el Casal de Barri Prosperitat, i teatre amb vessant feminista al Centre Cívic Torre Llobeta i antiracista al Casal de Barri Prosperitat. La dosi de concerts la trobem al Centre Cívic Zona Nord, que rebrà la il·lustre visita del Cor de Cambra del Palau de la Música en el marc del Barcelona Obertura Spring Festival, i a Can Verdaguer, darrera parada de les actuacions del cicle Música Z al districte amb el pop de Waiting for Batista. I per rematar el dia, la projecció d’un documental sobre els orígens del Turó de la Peira a Can Basté, i la primera jornada de l’esdeveniment “Be Your Beast 4” a l’Espai Jove Les Basses. L’equipament del carrer Teide es convertirà durant dues tardes en l’epicentre del Krump (no confondre amb cert malcarat expresident nordamericà), un trencador estil de dansa urbana, amb tallers, xerrades i competicions d’aquesta especialitat.

El dissabte l’arrencarem fort ja des del matí, quan tindran lloc activitats com el concert combinat amb textos de Mercè Rodoreda “Cançons i flors” a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, la caminada ecologista “Quilòmetres pel planeta” des de la plaça Can Basté, o una nova edició de la Jornada 9 Barris Acull al Casal de Barri Trinitat Nova. També començaran jornades festives que s’estendran fins a la tarda, com la calçotada popular de la Guineueta a la plaça Major de Nou Barris o la festa artística PrimaverArt a la plaça Sóller. I si voleu viure una doble cita amb els espectacles del cicle gratuït Barcelona Districte Cultural, us ho podreu combinar de meravella per assistir al migdia a l’espectacle de circ “Fili Busters” a la plaça Can Basté, i a la tarda a l’obra de teatre “Winnipeg, el vaixell de Neruda” al Centre Cívic Zona Nord. Per si tot això fos poc, a la tarda encara hi haurà espai per a la tradicional Marató de Contes de Nou Barris, que entretindrà a grans i petits per desena edició al Centre Cívic Torre Llobeta, i per una nova projecció de Curts en Femení a Can Basté.

I després de viure una nova entrega del triangle amorós entre les sardanes, el matí de diumenge i el parc de la Guineueta, encetarem una nova setmana que també es presenta plena d’actes dignes de la vostra presència. Dimarts a la tarda viurem xerrades sobre temes com l’agricultura ecològica, els transtorns mentals o les venedores dels mercats municipals, a més d’una nova entrega del Documental del Mes a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, on viatjarem de Noruega a Sri Lanka per parlar sobre les adopcions. L’endemà serà dimecres, i l’agenda ens depararà una tarda amb els curtmetratges infantils del Petit CineClub al teatre del Centre Cívic Zona Nord, una ruta guiada pel parc de les Glòries de la mà de la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova o una taula rodona sobre natura i ciutat a Can Basté, en el marc del cicle Temporals. I per rematar aquest repàs, dijous celebrarem el Dia de l’Activitat Física amb dinamitzacions esportives al matí i activitats infantils a la tarda, tot a la plaça Major de Nou Barris. Com que voleu més activitats encara? Doncs les tenim, i les trobareu al PDF d’aquí sota. Repasseu-lo amb carinyo, i que passeu una bona setmana a Nou Barris!

Carregant...
x
X