Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 24 al 30 de juny?

· Quan? Del 24 al 30 de juny de 2022

L’agenda setmanal que us presentem avui arriba just a les portes de les revetlles de Sant Joan (tenim constància de quatre revetlles al districte, de les quals ja us vam parlar a l’agenda de la setmana passada), i perquè les pugueu viure amb la intensitat que mereixen després de dos anys de restriccions per la pandèmia, les activitats dels equipaments i entitats us donaran un respir fins la setmana que ve. Pel cap de setmana només us proposem un taller familiar on aprendre sobre el món dels ratpenats, que tindrà lloc dissabte al matí al Castell de Torre Baró.

A partir de dilluns, però, hi trobareu força més propostes que de costum, i tres d’elles tenen el cinema com a comú denominador: es tracta de les cites mensuals amb el Documental del Mes, dimarts a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, i amb el Cineclub Verdum, dimecres a la Biblioteca Rafa Juncadella, mentre que la tercera ens durà fins a la plaça Eucaliptus, on dijous a la nit podreu gaudir de la projecció del recent film “Sis dies corrents”, una comèdia de la directora catalana Neus Ballús plena de delirants situacions quotidianes, que suposarà la primera de diverses projeccions del cicle Pantalla Barcelona durant l’estiu.

Les activitats a la Zona Nord no s’acaben aquí, ja que el Casal de Barri Torre Baró us proposa un taller de cuina fresca d’estiu pel dimarts, i el Casal de Barri Vallbona organitza un torneig juvenil de tennis taula per dimarts i un taller de mecànica bàsica de bicicletes per dijous. Altres esdeveniments interessants seran la presentació de materials educatius dins el programa Memòria de les Lluites per l’Habitatge a Barcelona (dilluns a l’Espai Via Favència), el recital de poesia i música amb què el Centre Cívic Torre Llobeta celebrarà dimarts el Dia de l’Orgull LGTBI, la primera d’una sèrie de jam sessions de creació de jocs de taula (dimecres a la Biblioteca Zona Nord) o la xerrada sobre els exilis als anys 30 i 40 de dijous a la Biblioteca Nou Barris. Tot això, activitats per a la gent gran, noves exposicions i unes quantes opcions més per animar-vos a sortir de casa, al PDF de sota. Bona revetlla i bona setmana a Nou Barris!

Carregant...
x
X