Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 23 al 29 de març?

· On? Districte de Nou Barris
· Quan? Del 23 al 29 de març de 2018

Tot i el tancament de molts equipaments per Setmana Santa, a la nostra agenda hi trobareu plans interessants

Som a les portes de la Setmana Santa, i ja se sap que això sempre porta un descens d’activitat als equipaments, que afluixen el seu ritme de programació o directament tanquen uns dies per vacances. Però no patiu, que si teniu ganes de fer coses, a la nostra agenda setmanal sempre hi trobareu quelcom del vostre interès. D’entrada, el cap de setmana es presenta tan carregat de propostes com gairebé sempre. Avui divendres en teniu un bon grapat, sobretot relacionades amb la música, incloent cinc concerts en diversos horaris, barris i estils (del metal al cant coral passant pel blues o la rumba), i fins i tot un concurs de playbacks al Casal de Joves Guineueta. Destaquen també les jornades esportives infantils a la plaça Ángel Pestaña o la presentació dels graffitis resultants del taller juvenil organitzat per la Taula Amb Veu de Dona a Ciutat Meridiana.

Per demà tenim una mica de tot: tallers diversos, un espectacle de dansa i teatre, una projecció de fotografies que us durà de viatge per Àfrica, una activitat per acostar els més menuts a la poesia, una festa equatoriana, la cloenda del cicle de cinema sobre memòria històrica a Can Basté i com no, també concerts, destacant el festival Prospe Creativa al Casal de Barri, amb actuacions de cantautors del districte més enllà dels estils.

Diumenge podreu gaudir d’un recital matinal dels grups de Vozes a la Casa de l’Aigua, i l’arribada de la Setmana Santa us donarà l’oportunitat, si teniu vacances, de realitzar activitats que potser no podeu fer normalment, com ara aprendre els secrets de la fabricació digital en un dels tallers de l’Ateneu de Ciutat Meridiana, aprofitar per visitar alguna de les moltes exposicions disponibles al districte, participar al concurs de còmic de Can Verdaguer o al de microrelats del Casal de Barri Prosperitat, o pels nens i nenes, passar els matins jugant als Patis Oberts al Barri. Ja ho veieu, a Nou Barris les vacances no són excusa per aturar la diversió i la participació. Aprofiteu-ho!

Font: lameva.barcelona.cat/noubarris

Carregant...
x
X